Accesul mașinilor în zona Centrului Istoric din Capitală va fi restricționat, în condițiile în care au început lucrările de reabilitare a străzilor și de înlocuire a mobilierului stradal, a anunțat Stelian Bujduveanu, viceprimarul General al Bucureștiului.

„Lucrăm în Centrul Istoric. Reparăm străzi. Înlocuim mobilierul stradal deteriorat. Restricționăm accesul mașinilor în zonă. Azi am luat graficul de lucrări pentru străzile din Centrul Istoric și am ieșit pe teren. Una dintre firme lucrează bine, cealaltă nu”, a scris oficialul primăriei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, partea pozitivă este aceea că pe străzile Șelari și Șepcari s-a lucrat bine. Drumul e ”așezat” și sigur pentru că ”lipitura s-a făcut cum trebuie”, așa mi-a explicat nea Radu Petre, meșter pietrar. Lucra pe Lipscani și o făcea bine, cu spor!

De cealaltă parte, Bujduveanu spune că, la Lupoică, o altă firmă a lucrat în bătaie de joc. „O să refacă tot perimetrul!”

VIceprimarul a mai spus că a găsit mașini parcate pe străzi unde era interzisă parcarea.

„Am dat dispoziție Poliției Locale să respecte regulamentul pentru Centrul Istoric: accesul vehiculelor este restricționat, fără excepții, fără pile, relații și derogări!”, a scris acesta.

Viceprimarul a mai notat că mobilier urban degradat și că a dat dispoziție ALPAB să schimbe toate jardinierele degradate și să le înlocuiască cu altele noi, în vegetație.

„Redăm străzile din Centrul Istoric pentru promenadă. Aplicăm cu fermitate legea, pentru a preveni degradarea străzilor. Lucrăm, zi de zi, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor publice”, a mai scris Stelian Bujduveanu.

Sursa foto: Silviu Bujduveanu / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri