Mobexpert își continuă misiunea de a îmbunătăți viața clienților și de a fi conectat în permanență la nevoile lor legate de amenajare și mobilă de calitate.

Astfel, a lansat serviciul de Design Interior Mobexpert pentru amenajarea locuinței. Acest serviciu constă într-o întâlnire cu un designer de interior al Mobexpert, care va ajuta clienții să își transforme ideile în planuri concrete de amenajare și le va oferi cele mai bune soluții pentru mobilarea și decorarea casei.

Echipa de Design Interior va oferi consultanță pentru a găsi soluțiile potrivite, astfel încât amenajarea să reflecte stilul de viață al clienților, dar și proiectare, prin poziționarea în spațiul dorit a obiectelor de mobilier alese, respectând nevoile lor precum și distanțele necesare pentru o bună funcționare. În funcție de bugetul alocat, va fi recomandată o selecție de produse de mobilier și decorațiuni din colecția Mobexpert. De asemenea, clienții vor primi și o simulare 3D, în care vor putea vizualiza proiectul de amenajare agreat pentru locuința lor, putându-se asigura astfel că totul va arăta așa cum își doresc.

Un designer de interior are experiența și competența să se ocupe de toate cele necesare: de la crearea conceptului de amenajare (moodboard), la planuri 2D, realizarea randărilor (simulari foto realistice în 3D) și a tuturor planșelor tehnice (inclusiv schițe pentru partea tehnică: iluminat/ partea electrică/ stereotomii pentru gresie și faianță/ mobilier etc), întocmirea listelor de buget și realizarea comenzilor, plus coordonarea echipelor care se ocupă de finisaje interioare și de mobilier.

Mobexpert invită toți clienții să se bucure de consultanță pentru amenajarea locuinței și să își transforme casa în acasă!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri