Deși vremea pare să nu vrea să țină cu noi în acest weekend, tot există câteva evenimente la care putem participa. De la festivaluri cu mâncare la activități pentru copii, iată ce putem face în acest weekend.

Tur ghidat ARCEN

ARCEN organizează, în cadrul Festivalului Noul Bauhaus European, alături de The Institute, două trasee pietonale ghidate prin Cartierul Creativ din București, având ca punct de plecare Sala Radio, din strada G-ral Berthelot, iar punctul final Așezămintele Brătianu din Piața Amzei.

  • Rezervare sâmbătă, 11 iunie 18.00 - AICI
  • Rezervare duminică, 12 iunie 18.00 - AICI

Traseul trece prin mai multe straturi ale memoriei orașului. Reflectă diversitatea comunităților care o animă, prezentând probleme și soluții care îi pot întări identitatea urbană și pot crește potențialul Bucureștiului de a deveni un oraș verde.

Festivalul Mediteraneean

În parcarea DN1 VALUE CENTER (fostul complex Prisma) are loc un eveniment culinar dedicat fructelor de mare și dulciurilor turcești. Creveți, scoici, calamar, caracatiță, pui de baltă, homari, king crab și multe alte preparate vor fi gătite de bucătari.

Festivalul este deschis între orele 12:00-21:00.

Atelier pentru copii - Bendis Cafe

Pe 11 iunie 2022, ora 10:30, copiii între 9 luni și 3 ani sunt așteptați pentru o sesiune de joacă, în care să exploreze texturi, culori și mirosuri.

Atelierul durează o oră, timp în care copiii au acces la:

  • activități care le stimulează simțul tactil: nisip senzorial, orez colorat, lichid non-newtonian;
  • activități care le stimulează simțul olfactiv: plante aromatice (busuioc, mentă, cimbru,oregano, salvie și altele), flori naturale de sezon;
  • activități care le stimulează simțul auditiv: diferite sunete din natură, în concordanță cu activitățile (păsări, insecte, apă curgătoare)
  • simțul vizual este stimulat printr-o explozie de culoare atât la nivel de activități cât și în ceea ce privește decorul.

Biletul de intrare este 70 de lei.

Jazz la Colosseum Mall

În fiecare sâmbătă din luna iunie, între orele 18:00-20:00, oamenii sunt așteptați în food court-ul Colosseum Mall la Jazz Together Now – o experiență jazzy de care să te bucuri alături de cei dragi.

Programul evenimentelor Jazz Together Now:

  • 4 iunie – Adrian Nour & Band (voce, chitară și contrabas)
  • 11 iunie – Sorin Romanescu (chitară) și Ciprian Pop (chitară)
  • 18 iunie – Paolo Profeti (saxofon) și Ciprian Pop (chitară)
  • 25 iunie - Bourbon Jazz Unit (voce, pian, cajon)

Roaba de Cultură - educație financiară și ecologică

Asociația Green Revolution (AGR) va desfașura, în data de 11 Iunie, la Roaba de Cultură, în parcul Herăstrău, cea de-a doua ediție a Târgului de jucării „2nd Life” un eveniment de educație ecologică, financiară și socială, ce își propune să redea jucăriilor nefolosite o nouă viață educând în același timp copiii în spiritul celor 3 R: reuse, repair, recycle.

Festivalul Filmului Francez, ediția 26

De la 1 iunie se desfășoară, la București, ediția a 26- a Festivalului Filmului Francez, cu tema Nos yeux grands ouverts.

Weekendul acesta este ultimul în care puteți urmări filme în aer liber, iar programul îl găsiți după cum urmează:

  • pentru 11 iunie, click AICI
  • pentru 12 iunie, click AICI

Sâmbătă, pe 11 iunie, de la 21.30, organizatorii au pregătit și UnTeatru Open-Air: filmul 𝐶𝑜𝑒𝑢𝑟 𝑓𝑖𝑑𝑒̀𝑙𝑒, regizat acum 100 de ani de Jean Epstein, acompaniat muzical de acordeonistul Virgile Goller.

Freedom Leadership Academy

Freedom Leadership Academy se reîntoarce pe 11 iunie, între orele 10.00 și 14.00.

Este organizată o nouă sesiune a programului nostru "FLA" pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani care doresc să se implice în lupta pentru libertate, împotriva traficului de persoane.

Vor fi abordate mai multe subiecte:

  • Advocacy
  • Leadership
  • Muncă în echipă
  • Vorbit în public
  • Suport pentru victime
  • Contribuție pentru schimbare

Toate acestea într-un mod interactiv (schimburi, jocuri, mărturii, muncă de grup etc.).

Pentru a vă înregistra, click AICI.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri