Fără îndoială, a fi însoțitor de zbor este unul dintre cele mai frumoase și provocatoare joburi din lume. În plus, îți oferă posibilitatea de a afla ce se întâmplă în spatele ”scenei” plină cu turiști. Cierra Mistt, însoțitoare de zbor și utilizator de activ al Tik Tok, a explicat de ce e bine ca turiștii să refuze ceaiul sau cafeaua oferită la bord.

În cel mai recent video al său, Mistt a arătat de ce nu e bine să acceptăm ceaiul sau cafeaua oferită la bordul unui avion. Videoclipul a fost vizualizat de aproximativ șapte milioane de oameni, scrie The Mirror.

Videoul este denumit ”Secrete despre piloți și însoțitorii de zbor”. Mesajul transmis prin intermediul acestuia este următorul:

Doar dacă sunteți disperat, ar trebui să beți cafeaua și ceaiul oferite la bordul avioanelor. Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provin din același loc, și ghiciți ce? Nu se curăță niciodată. În timp ce compania aeriană le poate spune pasagerilor că fac teste regulate de calitate a apei, de fapt, durează aproximativ șase până la nouă luni până abia se face un test pe un avion. Nu vor curăța rezervorul decât dacă găsesc ceva.

Unii utilizatori au fost neîncrezători față de comentariile acesteia, în timp ce alții au fost recunoscători pentru sfaturi și au precizat că nu vor mai bea vreodată ceai sau cafea în avion.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri