De ce 18GYM? 18 ani e vârsta la care poți lua decizii, te poți decide pentru un stil de viață sănătos, cu țeluri asumate și urmărite cu pasiune și energie. Așa s-a născut lanțul de săli de fitness 18GYM, care anul acesta a „împlinit” 18 săli – 16 proprii și 2 sub franciză.

18GYM a pornit la drum în 2012, cu prima sală deschisă la Târgu Mureș. Ideea principală a fondatorilor, frații Vlad și Alexi Ronea(FOTO), a fost să inspire, să educe și să influențeze pozitiv românii în adoptarea unui stil de viață sănătos, care are rezultate vizibile în timp. Brandul a dezvoltat ulterior două linii de business complementare: 18 Beauty Center și 18 Fitness Academy, unde aspectele de estetică corporală și de formare de traineri personali conduc la o viziune holistă, integrată asupra sănătății și stării de bine a clienților.


Sălile 18GYM sunt echipate cu echipamente de ultimă generație pentru toate grupele musculare, iar prin Back To Fit se oferă alături de antrenori personali programe de slăbire și tonifiere, creștere a masei musculare (Booty Lift) sau antrenamente de tip Group Class cu obiective setate pentru 30 de zile (Xtreme Fit). Totul este condimentat cu mult vibe pozitiv, atitudinea friendly a angajaților și stilul profesionist de urmărire a parcursului fiecărui client care vrea să aibă un stil de viață mai sănătos: spirit tonic, gândire pozitivă și un corp transformat în cea mai bună variantă a sa.



Rețeaua cuprinde astăzi 18 săli, iar până la sfârșitul anului va cuprinde 26 de săli (sunt semnate 8 contracte noi). Până în 2024 rețeaua 18GYM va cuprinde 40 de săli. Brandul este prezent în: Cluj, București, Târgu Mureș, Brașov, Iernut, Câmpia Turzii. În septembrie și octombrie se vor deschide noi săli în București, Târgu Mureș, Satu Mare, Piatra Neamț, Alba Iulia, Brașov, Cluj-Napoca. În prezent rețeaua 18 GYM are 100 angajați și peste 150 de colaboratori , este a doua rețea ca mărime din țară.

2022 este un an important în istoricul 18GYM, care a fost supus unui proces elaborat de rebranding. Rezultatul? O identitate contemporană, dinamică, ce captează filosofia brandului și obiectivele setate pentru viitorii ani. Noul logo și noua retorică vizuală vor fi implementate treptat în toate sălile, pentru a construi imaginea unitară a unui adevărat challenger național în domeniu.



Inovația continuă la 18GYM: se lucrează la dezvoltarea unei aplicații mobile de Personal Trainer virtual, s-au inițiat parteneriate internaționale pe partea de Academie și se stimulează dezvoltarea zonei de Beauty și remodelare corporală. Totodată, se lucrează la dezvoltarea unui manual de reguli și bune practici pentru colaborarile de tip franciză, 18 GYM avand obiective ambițioase și pe această direcție: de a ajunge la un număr de 10 locații în franciză în următorii 2 ani.



Începe transformare corpului și mentalului tău alături de echipa 18GYM! Noi suntem aici pentru ca tu să ai un stil de viață sănătos!
#wechallengeyou
18 gym – Be FIT , Be Beautiful !

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »


Setari Cookie-uri