Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi și nu ai nicio idee ce cadouri să alegi pentru persoanele dragi ție? Îți doreșți că în noaptea magică de Ajun să fii ajutorul Moșului și să așezi grijuliu sub brad câte o surpriză pentru fiecare?

Cu siguranță ai obosit să stai la cozile nesfârșite din mall-uri sau să ceri sfaturi prietenilor fără niciun rezultat. Te înțelegem! Din acest motiv am pregătit acest top cu cele mai noi, dar și surprinzătoare cadouri de Craciun. Cei de la MindBlower, magazin online de cadouri trăsnite ne confirmă că anul acesta poți stă fără grijă, ai de unde alege! Secretul este să-ți faci temele din timp și cumperi cât mai devreme cadourile de Crăciun pentru familie, prieteni și colegi.

Ce cadouri noi și practice poți să faci anul acesta?

1. Pătură cu mâneci, buzunar și prindere la spate, Super Catifelată

Pătură cu mâneci este cadoul perfect pentru zilele friguroase de iarnă. Cum criză energetică e un subiect din ce în ce mai discutat și fiecare încearcă să facă economii cât mai mari, pătură cu mâneci este ajutorul perfect. Această are un material deosebit, catifelat, care oferă purtătorului tot confortul de care are nevoie. Diminețile în care temperatura scăzută din casă strică bună dispoziție a familiei tale, vor rămâne doar o amintire neplăcută.

Pătură cu mâneci este perfectă dacă vrei să oferi un cadou practic, care să se potrivească celei mai reci perioade din an.

2. Set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Deluxe

Dacă printre membrii familiei tale există și un pasionat de vinuri, atunci cu siguranță acest set de cadou va reuși să îi aducă zâmbetul pe buze. Decantorul în formă de glob pământesc este un accesoriu pe care îl va aprecia orice persoană care iubește aromele alese ale vinurilor vechi.

Paharele deluxe își vor găși cu siguranță un loc pe masă de sărbători, de unde toată lumea le va putea admira. Unicitatea acestui set îl transformă într-unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru unul din bărbațîi din viață ta.

3. Set șah și accesorii vin, Casetă Deluxe

În aceeași tematică, acest set de cadou deluxe este tot ceea ce și-ar dori un iubitor de șah, dar și de vinuri. Ce poate fi mai frumos decât o seară de iarnă în care acesta să stea și să admire ninsoarea, în timp ce bea un pahar de vin, ascultă colinde și joacă șah cu un advers redutabil?

Dăruiește aceste momente de liniște și relaxare de care oricine are nevoie în preajma sărbătorilor! Fie că este vorba despre tatăl, bunicul sau unul dintre cei mai buni prieteni, setul cu șah și accesorii pentru vin le va întrece toate așteptările.

4. Șosete de Crăciun

A venit momentul să îți îndrepți atenția către cei mai tineri membri ai familei tale. Copiii iubesc hainele colorate și mai ales pe cele cu motive de Crăciun.

Alege să dăruiești aceste șosete hazlii și vei fi surprins cu cât entuziasm vor fi primite de către cei mici. Cu siguranță vor deveni piesă vestimentară nelipsită din toate ținutele lor.

Copiii știu să se bucure de lucrurile simple, sunt sinceri și consideră Ajunul Crăciunului cea mai frumoasă zi din an. Șosetele de Crăciun îi vor face să zâmbească și cu siguranță vor începe să le poarte imediat ce le vor vedea!

5. Pătură coadă de sirenă

În categoria cadourilor pentru cei mici sau cei mari cu suflet de copil se încadrează și această pătură coadă de sirenă. Design-ul sau va atrage toate privirile copiilor curioși. Pentru o fetiță, această pătură ar fi poartă către o lume de poveste. Nu va trebui decât să o tragă peste ea și dintr-o dată va deveni unul din personajele din desenele ei favorite.

6. Ramă foto magnetică levitanta

Fotografiile reușesc adesea să trezească cele mai puternice emoțîi în sufletele oamenilor. Dăruiește o ramă foto levitanta unei persoane căreia îi place să surprindă fiecare clipă specială din viață ei cu ajutorul aparatului foto. Puteți face împreună o poză lângă bradul împodobit pe care apoi să o așezați în această ramă cu design incredibil. De fiecare dată când o veți privi, va veți aminti de toate momentele speciale din preajma sărbătorilor!

7. Tabletă pentru desenat Led Ligh A4 Ultra-Subțire

Partenera ta este pasionată de artă? Încearcă din când în când să reproducă vizualurile ei preferate? Atunci oferă-i cadou de Crăciun această tabletă care poate fi cel mai bun ghid în lumea desenului grafic. Cu ajutorul ei, desenele complicate pot fi recreate cum nu se poate mai ușor! Oferă-i iubitei tale toată susținerea de care are nevoie pentru a prinde încredere în abilitățile și talentul ei.

8. Cutie bijuterii, cu cheiță, Verde smarald

Poate părea cu adevărat dificil să găsești un cadou pe gustul doamnelor și domnișoarelor, dar în realitate există câteva produse cu care nu ai cum să dai greș. Unul dintre ele este această cutie, verde smarald, cu cheiță, în care cele mai frumoase și importante bijuterii pot fi păstrate în siguranță.

Dacă ai auzit-o vreodată pe partenera ta plângându-se că nu-și găsește lănțișorul preferat, atunci această cutie e soluția perfectă. În acest mod, la fiecare nouă sărbătoare vei putea alege o brățară, un colier sau o pereche de cercei pe care iubita ta să-i adauge colecției ei ordonate din cutia de bijuterii.

9. Big Enter tasta antistres

Dacă știi că un membru al familiei tale este stresat zilnic de task-urile interminabile de la muncă, atunci acest cadou va fi formă perfectă de relaxare. Pentru majoritatea persoanelor, există momente în care nu se pot reuși să trimită proiectele la deadline-urile stabile cu șefii lor sau în care job-ul ajunge să îi copleșească pe de-a-ntregul.

Jucăriile antistres sunt soluția pentru astfel de probleme. Acestea pot ajută la calmarea anxietății sau pur și simplu îți pot oferi un moment în care să te deconectezi de la una din activitățile zilnice de la muncă.

10. Lampa led luna în culori

De Crăciun dăruiește-i unei persoane dragi o parte din Univers! Lampa led în formă de luna este un element incredibil de decor care reușește să schimbe cu totul atmsofera din camera unde este amplasată. Cu siguranță cineva se va bucură foarte mult să o vadă sub bradul de Crăciun.

Să alegi cadouri de Crăciun pentru persoanele pe care le iubești cel mai mult nu este deloc ușor. Dar, dacă descoperi care sunt interesele și nevoile fiecăruia vei reuși să cumperi cele mai potrivite daruri. Echipa Mindblower este pregătită să îți ofere sprijinul de care ai nevoie pe parcursul căutării tale, alături de o gama largă de opțiuni inedite!

Sursa foto: mindblower.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri