Bărbații sunt din ce în ce mai atenți la ultimele tendințe în materie de parfumuri și caută adesea acele arome capabile să le pună în valoare personalitatea dar și să-i facă mai seducători. Parfumurile bărbătești 2023 sunt senzuale și surprinzătoare, create special pentru bărbații contemporani. Un bărbat modern are nevoie de o aromă ce-i se potrivește, deoarece un parfum bine ales, poate relaxa, motiva sau poate oferi încredere în forțele proprii. Uneori găsirea unui parfum potrivit, este o sarcină destul de dificilă. Dacă ești confuz și nu știi ce produse să alegi, MAKEUP vine cu recomandări printr-un top zece cele mai bune parfumuri bărbătești 2023.

1. Chanel Bleu De Chanel

Fiecare parfum Chanel este o combinație unică de note, pe care nu le vei uita niciodată. Parfumul Chanel Bleu de Chanel are o aromă bogată, care reflectă perfect temperamentul versatil al oricărui bărbat. Produsul are nuanțe lemnoase, care accentuează masculinitatea și carisma oricărui bărbat.

2. Dior Sauvage

Cauți un parfum legendar și în același timp contemporan? Alege parfumul Dior Sauvage https://makeup.ro/categorys/3/. Un simbol al masculinității sofisticate și al gustului impecabil. Mirosul parfumului este pur și simplu spectaculos, oferind senzația de prospețime și eleganță. Acest parfum oriental are note de bergamotă, elemi și mandarină.

3. Versace Eros

Versace Eros este un parfum pentru un bărbat puternic și încrezător. Parfumul senzual îmbină note lemnoase, orientale și proaspete, creând un parfum puternic. Aroma conține acorduri de geranium, ambroxan, cedru, lămâie și măr verde, precum și nuanțe de mentă.

4. Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme

Printre top parfumuri pentru bărbați, ocupă locul Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme. Un parfum răcoritor și de lungă durată. Produsul are la bază note de grapefruit, mandarină precum și note de chihlimbar și mosc.

5. Paco Rabanne 1 Million

Parfumul 1 Million este o creație originală a celebrului brand Paco Rabanne. Această aromă lemnoasă și condimentată a fost creată pentru a sublinia romantismul și sexualitatea masculină. Parfumul cu miros seducător, conține note de grapefruit și mandarin roșu, care este combinat cu mentă.

6. Giorgio Armani Acqua Di Gio

Printre parfumurile de vară pentru bărbați, se enumeră și Giorgio Armani Acqua Di Gio. Aroma conține note de mandarin verde în combinație cu lavandă, salvie, cedru atlas, pachiuli și vetiver, care miros nemaipomenit. Parfumul poate fi purtat atât la birou cât şi la o cină romantică.

7. Yves Saint Laurent Y Pour Homme

Un bărbat elegant ce își petrece majoritatea timpului la birou sau la întâlniri de afaceri, are nevoie de un parfum potrivit să-l însoțească. Aroma este puternică și discretă, potrivită pentru bărbații independenți. Parfumul conține note de bergamotă și ghimbir în combinație cu ambră cenuşie, balsam de molid și cedru.

8. Azzaro Wanted By Night

Azzaro Wanted By Night este dedicat bărbaților seducători, care își realizează orice vis. Compoziția se deschide cu de note de lavandă, lămâie, mandarină și scorțișoară. După o clipă, produsul își deschide inima de cedru roșu, chimen, note de fructe și tămâie, iar la final, se simt accente de benzoină, cedru alb, chiparos, vanilie și patchouli.

9. Davidoff Cool Water

Asemenea unui duș revigorant se simte parfumul Davidoff Cool Water. Aroma revitalizantă are la bază note de coriandru, floare de portocal, lavandă, mentă și rozmarin, fiind urmate treptat de accentele de iasomie, lemn de santal, muşcată și muşchi, care pulsează în inima combinației aromatice.

10. Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana este un parfum lemnos aromat pentru bărbați, lansat în 2019. Parfumul are la bază note citrice, fructe de ienupăr, lămâie siciliană și portocală roşie. Aroma conține și accente de ardei roşu, lavandă, muşcată, salvie în combinație cu cedru, pachouli și vetiver.

Sursa foto: Depositphotos.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri