Lanțul românesc de restaurante Stradale a avut o inițiativă inedită cu ocazia zilei îndrăgostiților.

”Azi nu servim usturoi în nicio locație Stradale. Dacă nici noi n-avem grijă să ai un V-day reușit...”, a anunțat lanțul de restaurante. Ideea ste inedită - în Statele Unite, de pildă usturoiul este prezentat drept afrodisiac și deci un ingredient mai degrabă potrivit pentru Valentine's.

Dezvoltat sub conceptul de restaurant care oferă street food și experiența de live cooking, Stradale este o afacere autohtonă. A crescut mult în ultima perioadă, ajutat și de colaborarea cu Chef Foa.

"Primul restaurant Stradale a apărut în 2015, însă el era în mintea noastră de ceva vreme. A apărut firesc, căci piața o cerea. Livram și cream din Flavours toate nebuniile – nu exista ceva în materie de food ce nu făceam. Aduceam și puneam pe mesele clienților preparate din toate colțurile lumii", a declarat recent CEO-ul Stradale, Raluca Țeposu, pentru wall-street.ro.

Sursa foto: Facebook / Stradale

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri