Clădirea de birouri America House își extinde portofoliul de chiriași, restaurantele cu specific asiatic, Sagakura și Royal Bubble deschizând primele locații de la Piața Victoriei, în timp de FruFru care s-a redeschis în urma unei schimbări de locație, anunță compania de consultanță imobiliară Fortim TA.

Clădirea de birouri din Piața Victoriei ajunge acum la nouă restaurante și cafenele la parter, printre care: Velocità, Gram Bistro, Submarine Burger, McDonald's, Starbucks, Noodle Pack, Royal Bubble, FruFru și Sagakura.

Interesul pentru terasele de la parter a crescut după ce procesul complex de reamenajare și reamenajare a zonei pietonale din fața clădirii a fost finalizat cu succes anul trecut. Recent, America House a finalizat un proces de renovare și modernizare în valoare de peste 10 milioane de euro.

Sagakura a semnat contract de închiriere în America House pentru un spațiu comercial cu o suprafață de 103 mp și o terasă cu o suprafață de 130 mp. Royal Bubble va funcționa într-un spațiu cu o suprafață de 31,76 mp și o terasă cu o suprafață de 26 mp.

Meniul Sakagura va cuprinde, printre altele: ramen, chifle japoneze bao, orez prăjit, boluri poke, yakitori, tăiței, nigiri, rulouri, seturi de sushi, deserturi, sake, șampanie, vin și cafele de specialitate.

Sakagura

(Sursa foto: Fortim TA)

Acest restaurant stradal asiatic se deschide la 8:00 AM în timpul săptămânii și 9:00 AM la sfârșit de săptămână pentru cafea de specialitate și mic dejun și rămâne deschis zilnic până la miezul nopții pentru prânz, cină și băuturi.

Royal Bubble comercializează o gamă de 34 de sortimente unice de ceai cu ingrediente organice, printre care Be Creativ, Blueberry Latte, Matcha Latte, Strawberry Tea Latte, Matcha Latte, dar și Classic Tea Latte și ceaiuri de sezon Chocolate Oreo, Gingerbread Biscuit, Crème Brulle Milk, Apple Pie Cinnaman și Hot Chocolate Marshmallow.

În această perioadă, magazinul Royal Bubble derulează o campanie promoțională.

FruFru a deschis o nouă locație la parterul America House, într-un spațiu recent reamenajat, care pune in valoare produsele sale sănătoase, din ingrediente naturale, fără "bazaconii" (fără arome artificiale). FruFru este un concept de retail de alimente proaspete și sănătoase din România și se bucură de popularitate în rândul angajaților care lucrează în clădirea America House și în vecinătatea ei.

America House este clădirea de birouri clasă A, situată în inima CBD-ului Bucureștiului, în Piața Victoriei. Are 28.806 mp de birouri clasa A și spații comerciale prime repartizate pe 8 etaje supraterane și 360 de locuri de parcare situate în cele 3 niveluri de parcare subterană și cea exterioară.
Retailerii prezenți în clădire sunt Starbucks, Velocità, FruFru, McDonald's, Gram Bistro, Noodle Pack, Submarine Burger, ATMS și două sucursale bancare, librăria Cărturești și Inmedio.

America House este, de asemenea, casa Ambasadei Japoniei și are, de asemenea, chiriași precum companii internaționale și locale importatoare, cum ar fi Mastercard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, McDonalds, OLX, Funcom, Egis până la jucători locali importanți precum Bursa de Valori București.

Sursa foto: Fortim TA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri