Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe 7 iulie, la Romaero București. Cel mai mare festival din București, și unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, SAGA anunță prezența superstarului olandez Hardwell și a senzationalei cântărețe albaneze Rita Ora în lineup-ul ediției din 2024.

Hardwell, cunoscut pentru hiturile sale care au cucerit topurile muzicale și pentru show-urile live pline de energie, va aduce la SAGA cele mai recente producții și remixuri, garantând o experiență de neuitat. Rita Ora, cu vocea sa inconfundabilă și prezența scenică magnetică, va interpreta cele mai iubite melodii, precum și piese de pe noul său album.

"Suntem extrem de încântați să avem doi artiști de talie mondială pe scena noastră”, a declarat Allan Hardenberg “Prezența lui Hardwell și Rita Ora la SAGA Festival 2024 este încă o dovadă a faptului că SAGA a ajuns în topul festivalurilor din România, și echipa noastră lucrează neîncetat pentru a oferi publicului cele mai memorabile experiențe muzicale.

Rita și Hardwell vin în completarea artiștilor mari deja anunțați - NICKI MINAJ, ARMIN VAAN BUUREN, TYLA, RAYE, JAMES HYPE, DEBORAH DE LUCA și mulți alții.

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la cea mai bună ediție SAGA de pănă acum, iar biletele se vând rapid!

Toate tipurile de bilete sunt disponibile pe https://www.sagafestival.com/

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri