GALERIE FOTO | Cum arată cel mai nou restaurant din București, deschis de proprietara hotelului Bordeaux

Sursǎ foto: Stage Nice Dining

Gallery Vezi Galeria (25)

GALERIE FOTO | Cum arată cel mai nou restaurant din București, deschis de proprietara hotelului Bordeaux

Antreprenoarea gălățeană Ana Savin a deschis primul restaurant Stage din București, în urma unei investiții de 250.000 de euro, în apropiere de Parcul Circului.

Noul restaurant se află pe strada Vasile Lascăr, aproape de intersecția cu Șoseaua Ștefan cel mare, și se află la parterul unei noi clădiri rezidențiale din zonă.

Investiția în restaurant s-a ridicat la circa 250.000 de euro, după un proces de amenajare care a început undeva în luna octombrie a anului trecut.

Suprafața totală a restaurantului Stage Nice Dining din București este de 200 mp și are o capacitate de 70 de locuri și o echipă de 15 angajați.

Este al doilea restaurant Stage al antreprenoarei din Galați, primul fiind inaugurat în cadrul Hotelului Bordeaux, în urmă cu 10 ani. În total, investițiile Anei Savin în hotelul și cele două restaurante se ridică la circa 600.000 de euro.

Ca și în cazul restaurantului din Galați, și în cel din București, meniul și echipa din bucătărie se află sub bagheta lui Bogdan Ivanov unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România.

Stage Nice Dining speră să le atragă atenția celor cărora le place să ia masa la restaurant venind cu un meniu a la carte variat că îmbină mai multe culturi culinare, în care se află preparate cu fructe, cu carne de vită, pui și porc, supe, steak-uri și multe altele.

A început să investească în propriile afaceri în țară, după o perioadă petrecută în străinătate

(Ana Savin - proprietara hotelului Bordeaux din Galați - sursa foto - Compania)

Ana Savin are studii în Economie de Afaceri/Managerială - Strategii de Marketing şi Dezvoltare de Afaceri, în cadrul FEAA Galaţi, gestionează în prezent două dintre cele mai cunoscute și puternice business-uri din HoReCa din Galați și cel mai nou restaurant din București.

Ana Savin a început să investească în horeca după ce o perioadă a lucrat în Marea Britanie, unde a economisit capitalul necesar pentru prima ei investiție.

Având un teren în Galați pe care l-ar fi putut valorifica, Ana Savin a accesat fonduri europene pentru a investi în construcția unei unități de cazare turistică, deși inițial ar fi vrut să investească într-o grădiniță. Cum această investiție nu se încadra în programele de finanțare europeană, Ana a ales să înceapă dezvoltarea unei vile turistice.

A primit 200.000 de euro finanțare și a decis demararea investiției. Ulterior, consultantul care a ajutat-o în accesarea finanțării i-a prezentat oportunitatea de a accesa încă 370.000 de euro, sumă pe care a investit-o în extinderea afacerii. Cinci ani mai târziu inaugura în ceea ce devenise hotelul Bordeaux și primul restaurant Stage Nice Dining.

La începutul lui 2025, adică 10 ani mai târziu față de acel moment, inaugurează restaurantul Stage Nice Dining din Capitală.

Personalizate pentru tine