Restaurantul Heritage s-a redeschis incepand cu 18 martie, dupa o perioada de reorganizare. Avand o echipa noua, Heritage isi propune sa devina punctul de referinta al restaurantelor elegante din capitala.

Fiecare salon Heritage din vechea casa a familiei Tatarascu are o identitate proprie si isi dezvaluie povestea cu eleganta si stil. Specificul Heritage este dat de imbinarea perfecta dintre arhitectura Bucurestiului interbelic si rafinametul deosebit al bucatariei frantuzesti.

Noul bucatar sef, Richard Naël, este revelatia Heritage. Cu o experienta de peste 20 de ani in restaurante renumite din Franta si Statele Unite, fost colaborator apropiat al celebrului Paul Bocuse, Richard Naël isi pune semnatura asupra noului meniu de la Heritage.

Restaurantul va avea o valoroasa vinoteca si cu o enoteca ce gazduiesc o oferta generoasa de vinuri recunoscute pe plan mondial pentru calitatea si numele lor. In afara de vinurile traditionale din Franta, Spania si Romania, Heritage aduce vinuri din lumea noua: Chile, Argentina si Noua Zeelanda. Clientii vor avea posibilitatea sa incerce aceste vinuri la pahar atat in cadrul degustarilor organizate de Heritage cat si in timpul meselor. Clientii vor putea sa comande un pahar de vin diferit la fiecare tip de mancare, astfel incat cele doua sa se puna in valoare reciproc.

“Povestea Heritage incepe cu meniul pe care clientul nostru il primeste si il deschide si aduce servicii noi odata cu redeschiderea sa. Vom organiza seri tematice intr-o atmosfera deosebita si degustari de vinuri. Vom oferi in plus, clientilor fideli, un serviciu nou in Romania, pastrarea pentru acestia a unei sticle de vin preferate, din vinoteca noastra. Acestia vor putea comanda cate un pahar de vin ori de cate ori vor dori, fara a consuma sticla intreaga la o singura masa”, a declarat Simona Mardale, Director General Heritage.

Heritage un loc dedicat oamenilor de afaceri, dar si tuturor celori care apreciaza bucataria rafinata si vor sa se relaxeze savurand un pahar de vin bun si un fel de mancare deosebit. Heritage isi poate gazdui oaspetii in Salonul Pianului - salonul principal al restaurantului - si in Salonul Tatarascu - fostul Birou de lucru al Primului Ministru - precum si in saloanele de la etaj, destinate intalnirilor de afaceri si private: Salonul Semineului Bleu si Salonul cu Terasa. Pe timp de de vara, Heritage are o superba curte interioara in care se vor organiza evenimente in aer liber.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Cum arata cel de-al doilea restaurant Cocosatu' din Bucuresti?