Cuplul de prezentatori Emma Zeicescu si Cosmin Stan (foto) se reintorc la Realitatea TV la aproape jumatate de an de cand au parasit canalul de stiri si la nici doua luni dupa ce au aparut la Digi 24, noul post lansat de RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune de pe piata locala.

„Un pas inainte...ne revedem la Realitatea TV. Uneori viata este plina de surprize. Asa ca poate pentru unii dintre voi anuntul asta va fi unul surprinzator. A venit momentul unei noi schimbari!
Va anunt prin aceasta postare... demisia mea, demisia lui Cosmin Stan, demisia editorului nostru, Ramona Popa si demisia producatorului nostru, Bebe Nicola. Nu obisnuiesc sa imi spal rufele in public, asa ca nu am de gand sa incep acum. Nu mai are sens sa vorbim la aceasta ora despre dezamagirile de parcurs”, a scris prezentatoarea de televiziune pe contul personal de Facebook.

Zeicescu adauga ca se gandeste la ce va face de acum inainte si isi roaga admiratorii sa faca acest lucru impreuna cu ea si colegii ei.

„Plecarea are legatura si cu nevoia noastra de a functiona in cadrul unui proiect tv care sa ne puna cu adevarat in valoare. Vom lucra cu Realitatea TV pentru a gandi acest proiect. Si idei avem! Am crezut mereu ca este nevoie de un produs dinamic, interactiv si echilibrat. V-am obisnuit cu stiri de prima mana, tratate obiectiv, dar si cu informatii care, desi teoretic nu fac parte din agenda zilei, ne fac viata. Noi nu ne-am schimbat! Ne vom revedea in curand in realitate”, mai spune Emma Zeicescu.

Jurnalista in varsta de 32 de ani a devenit cunoscuta la finalul lui 2006 cand a inceput sa lucreze pentru Realitatea TV.

Anterior a mai lucrat timp de un an (2004-2005) ca redactor, prezentator si realizator la Radio Bucuresti, ulterior angajandu-se tot pentru aproximativ un an (septembrie 2005-octombrie 2006) ca reporter si sef al sectiei de politic la National TV, arata contul Emmei Zeicescu de la reteaua de socializare profesionala LinkedIn. Ea a mai lucrat la Alfa TV si Mondo Media.

Sursa foto: Contul de Facebook al Emmei Zeicescu


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Facebook a acceptat sa plateasca o amenda de 580.000 de euro