Conducerea Televiziunii Romane si a operatorului de telecomunicatii Romtelecom au decis ca meciurile de la Campionatul European de Fotbal sa fie transmise simultan de ambele institutii.

Decizia vine dupa ce vineri conducerea TVR a interzis Romtelecom sa mai transmita meciurile de la Euro 2012 pe motiv ca operatorul nu ar fi platit la timp facturile pentru sublicentierea competitiei. Reprezentantii Romtelecom au afirmat ca hotararea este una abuziva si s-au declarat dispusi sa renegocieze contractul

In urma discutiilor, cele doua institutii au hotarat ca de astazi sa transmita simultan Euro 2012, meciurile urmand sa fie vizionate si pe TVR1 si pe Dolce Sport.

“Astazi, 16 iunie 2012, conducerile TVR si Romtelecom au discutat posibilitatea deblocarii pe cale amiabila a situatiei create ca urmare a Notificarii emise de TVR in data de 15 iunie 2012. In urma discutiilor, s-a cazut de acord asupra urmatoarelor aspecte. Ca incepand din data de 16 iunie 2012 postul public de televiziune isi va respecta in continuare angajamentul comunicat ieri (n.red. 15 iunie) de a transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind dreptul Romtelecom de a transmite simultan aceste meciuri. Romtelecom s-a angajat sa achite toate facturile emise de TVR, in temeiul acordului de sublicentiere, in data de 18 iunie 2012, ora 18.00”, au afirmat oficialii TVR intr-un comunicat de presa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Radu Florescu, Cheil Centrade: Realitatea e ca TV-ul creste constant