Televiziunea Romana, anchetata de Politie pentru contractul cu Dolce Sport

Societatea Romana de Televiziune (SRTv) este verificata in cazul contractului de sublicentiere a Campionatului European de Fotbal - EURO 2012 catre operatorul de telecomunicatii Romtelecom, care detine canalul Dolce Sport.

“Astazi, 18 iunie 2012, SRTv de Serviciul Investigari Fraude al Politiei Sectorul Astazi, 18 iunie 2012, SRTv a fost sesizata de catre Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), Politia Sector 1, Serviciul Investigari Fraude, referitor la faptul ca „se efectueaza verificari in dosarul penal nr. 8323/P/18.06.2012 cu privire la modul de incredintare directa de catre SRTv catre Dolce TV a drepturilor de transmisiune a partidelor Campionatului European de Fotbal - EURO 2012. Contractul la care se face referire a fost incheiat de catre fostele foruri de conducere ale televiziunii publice”, au afirmat oficialii Televiziune Romane intr-un comunicat de presa.

Conducerea SRTv a interzis vinerea trecuta celor de la Romtelecom sa mai transmita meciurile de la EURO 2012, insa si-a schimbat decizia in weekend, in prezent competitia fiind difuzata de ambele televiziuni.

Motivul pentru care SRTv a dorit sa interzica operatorului de telecomunicatii sa mai difuzeze partidele de fotbal este faptul ca Romtelecom nu ar fi platit la timp banii pentru licentele meciurilor. Conducerea companiei de telecom a considerat aceasta masura ca fiind abuziva.

Contractul dintre SRTv si Dolce a fost incheiat anul trecut, cand la conducerea televiziunii publice era Alexandru Lazescu, acesta fiind demis saptamana trecuta. In prezent, Televiziunea Romana este condusa interimar de Radu Calin Cristea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri