Agentia de media Universal McCann (UM), parte a grupului de comunicare McCann WorldGroup Romania, a castigat premiul Silver Lion la catgoria Media Lions - Best Use of Digital Media si Bronze Lion la categoria Media Lions - FMCG, pentru campania „Romanii sunt Destepti”, dezvoltata pentru brandul de ciocolata Rom Autentic.
Cele doua premii castigate la Categoria Media Lions se alatura unui Silver Lion la categoria Direct Lions, castigat de McCann Erickson Romania pentru campania „Romanii sunt Destepti”, pe data de 18 iunie 2012.

De asemenea, la editia din 2011 a Festivalului de Publicitate Cannes Lions, agentia de media Universal McCann a castigat un Silver Lion - Best Use of Digital Media, la categoria Media Lions, cu campania „Rom American”, dezvoltata pentru acelasi brand de ciocolata - Rom Autentic.

„Ambele premii sunt foarte importante iar Silver Lion este cu atat mai valoros cu cat vorbim de o un premiu la digital media (Silver Lion - Best Use of Digital Media), deoarece, prin campania „Romanii sunt Destepti, Universal McCann si McCann Erickson au oferit cel mai bun exemplu de integrare a campaniei de digital in strategie.”, a declarat Victor Croitoru, director de planificare media al Universal McCann.

Campania „Romanii sunt Destepti” a fost inclusa pe cinci liste finale de potentiali castigatori la 3 categorii: Direct Lions, Media Lions si PR Lions.

Campania „Romanii sunt Destepti” a fost lansata in luna noiembrie 2011 si ii provoca pe romani sa faca din Romania prima tara din lume care isi schimba imaginea pe internet.

Echipa care a lucrat la campanie:

Din partea Kandia Dulce, au lucrat Gabriela Munteanu (Marketing Manager), Gianina Popescu (Brand Manager) si Elena Nestor (Brand Manager).

Echipa McCann Erickson care a lucrat la campanie este formata din Adrian Botan (Creative Partner), Sebastian Olar (Copywriter), Catalin Dobre (Group Creative Director), Dinu Panescu (Group Creative Director), Arpad Rezi (Junior Art Director), Raluca Voinea (Senior Account Executive), Ileana Serban Parau (Human Insight Director), Carmen Bistrian (Corporate Communication Manager), Sorina Iordan (PR Executive McCann PR), Mihai Trandafir (Managing Director UM), Victor Croitoru (Planning Director UM), Alina Carasol (Media Manager UM), Luminita Visu (Digital Planner UM), Calin Buzea (Managing Director MRM Worldwide), Adrian Preda (Creative Director MRM Worldwide), Alina Cuzmin (Account Manager MRM Worldwide), Catalina Ciorei (Account Executive MRM Worldwide),Laurentiu Stere (Art Director MRM Worldwide), Alexandru Vicol (Copywriter MRM Worldwide), Constantin Bunica (Web Developer MRM Worldwide), Alexandru Platon (A/V Producer), Adrian Radu (A/V Producer) si Sanzaiana Fanica (Account Manager).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri