Restructurari la TVR: Reducerea cheltuielilor si redefinirea canalelor

CA al TVR a analizat un proiect de restructurare a Televiziunii Romane, care prevede reducerea cheltuielilor salariale si a posturilor de conducere, dar si redefinirea canalelor, scrie 9AM.ro.

Conducerea Societatii Romane de Televiziune (SRTv) trebuie sa elaboreze o strategie de restructurare a Televiziunii Romane, dupa ce, pe 27 iunie, Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta (OUG) potrivit careia Consiliul de Administratie al TVR trebuie sa aprobe, in termen de 45 zile (de la publicarea in MO a OUG, n.r), un program de redresare economica, cu restructurari economice, de personal si plata datoriilor fiscale in sase luni.

Dupa acest interval, CA al TVR trebuie sa prezinte rezultatele Parlamentului, conform respectivei ordonante a Guvernului.

Astfel, in sedinta de vineri, Consiliul de Administratie (CA) al TVR a analizat un prim proiect, in care Comitetul Director (CD) al TVR a prezentat liniile principale pentru restructurarea Televiziunii Romane, dupa cum a declarat Cristian Nitulescu, membru in CA.

Citeste mai multe detalii pe 9AM.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri