Stiati ca Bucurestiul este considerat al doilea cel mai cool oras din Europa? Ca in Romania se afla Delta Dunarii, cel mai tanar pamant din Europa si a treia zona din lume ca biodiversitate? Si ca in Romania se afla Transfagarasanul, drumul despre care cei la Top Gear au spus ca este cel mai frumos din lume?
E bine, toti strainii care nu stiu mai nimic despre Romania pot afla cateva motive pentru care sa ne viziteze tara "Why not get to know Romania?", un filmulet de doua minute cu infografice.

Filmul a fost realizat de Ana Busuioc, studenta la grafica si comunicare prin design si Matei Barbu, presedinte si cofondator al Leeds Romanian Society, o asociatie a Universitatii Leeds. Ambii sunt studentii la aceasta universitate, ei urmand sa termine cursurile in 2013.

Filmul a fost publicat pe site-ul de partajare de continut video YouTube pe 6 august, iar in doua zile a strans peste 26.700 de vizualizari.

„Excelent pentru strainii care vor sa viziteze Romania! Oare noi am putea sa spunem in 1,5 minute tot atat de multe lucruri despre Romania? Pe cate dintre ele le-am vazut?”, spune despre film un utilizator al retelei de socializare Facebook.

„Din pdv tehnic e excelent si din pdv al mesajului, de asemenea. Super tare”, comenteaza si unul dintre cei care au vizitat filmul pe YouTube.

Sursa foto si video:
YouTube


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri