The Romanians are Coming este un serial difuzat de postul britanic Channel 4, care analizeaza problema cetatenilor romani de etnie roma care ajung sa mungeasca in Marea Britanie. Filmul a reinflamat problema tiganilor, care pateaza imaginea tarii noastre, dar atrage in acelasi timp atentia si asupra discriminarii la care sunt supusi in intreaga Europa.

Dupa ce in presa din Marea Britanie, dar si din alte tari, am fost dur criticati ca si popor pentru „relele” pe care le-am facut lumii, Channel 4 a difuzat zilele trecute un film despre viata tiganilor din Insula. Romanii din Marea Britanie, suprinsi in filmul "The Romanians are Comuing", duc o viata extrem de grea, in conditii de nedescris, iar autoritatile din Marea Britanie au toate motivele sa ii acuze pe acestia pentru felul in care traiesc.

Sunt insa si oameni care incearca sa isi depaseasca statutul si, chiar daca sunt gunoieri, incearca sa isi faca treaba cat pot de bine. Filmul The Romanians are Coming, difuzat de Channel 4, dureaza 47 de minute si surpinde viata mai multor romani de etnie roma stabiliti in Anglia. Cum traiesc acestia?

Urmareste primul episod din The Romanians are Coming

Cum vi s-a parut primul episod din The Romanians are Coming?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Regina Elisabeta a II-a sărbătoreşte ieşirea din izolare printr-o plimbare
Setari Cookie-uri