"Suma de 9 milioane de euro a fost aprobata de Guvern pentru editia de anul viitor a festivalului", a precizat Oana Marinescu, cea care se ocupa de relatii publice si comunicare pentru Festivalul si Concursul International "George Enescu" 2013.

Cea de-a XXI-a editie a Festivalului "George Enescu" - a X-a dupa Revolutia din 1989 - va gazdui peste 150 de evenimente.

La Bucuresti, spectacolele se vor desfasura la Sala Mare a Palatului - a carei acustica mult controversata ar putea fi imbunatatita -, Ateneul Roman, Opera Nationala din Bucuresti, Aula Muzeului National de Arta, Sala "Mihail Jora" a Societatii Romane de Radiodifuziune si in Piata Festivalului.

De asemenea, concerte vor fi organizate, tot in cadrul Festivalului "George Enescu", la Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Dorohoi, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.

Citeste si:

Abonamentele pentru cele 28 de zile ale Festivalului Enescu vor fi puse in vanzare pe 15 ianuarie, iar biletele - pe 15 aprilie.

Festivalul "George Enescu" este organizat de Artexim, o institutie aflata in subordinea Ministerului Culturii, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, prin ArCuB, in colaborare cu Fundatia Art Production.

Sursa foto: www.festivalulenescu.ro