Parteneriatul a inceput in luna februarie si dureaza un an.

Agentia va oferi companiei servicii de consultanta, relatii cu presa, creatie si implementare de campanii de comunicare corporate si de brand, gestionarea crizei, conceptie si implementare de evenimente. Printre cele 200 de branduri din portofoliul Farmec Cluj-Napoca se numara Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec.

Chapter 4 Romania este parte a retelei regionale de relatii publice Chapter 4, afiliat exclusiv Burson-Marsteller in Europa Centrala si de Est. Chapter 4 Romania a fost lansata anul trecut si are clienti precum HP (divizia Enterprise Group), HP GeBOC, Lufthansa, SWISS, Ixia, Ubisoft.

Citeste si:

Actionarii Chapter 4 Communications Romania sunt Ioana Manoiu si Felix Tataru (cofondatori ai GMP PR) si agentia Chapter 4 Communications Austria, care detine 30% din biroul de la Bucuresti.

Compania este condusa de Raluca Ene din pozitia de managing director.

Cei mai mari jucatori pe piata de relatii publice, un domeniu estimat la circa 25-30 de milioane de euro sunt McCann PR, Nicola Porter Novelli, Graffiti Public Relations, DC Communication si GMP PR.