Agentia de relatii publice Chapter 4 Romania a castigat contul de comunicare corporate si de brand pentru Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice si unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de profil.

Parteneriatul a inceput in luna februarie si dureaza un an.

Agentia va oferi companiei servicii de consultanta, relatii cu presa, creatie si implementare de campanii de comunicare corporate si de brand, gestionarea crizei, conceptie si implementare de evenimente. Printre cele 200 de branduri din portofoliul Farmec Cluj-Napoca se numara Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec.

Chapter 4 Romania este parte a retelei regionale de relatii publice Chapter 4, afiliat exclusiv Burson-Marsteller in Europa Centrala si de Est. Chapter 4 Romania a fost lansata anul trecut si are clienti precum HP (divizia Enterprise Group), HP GeBOC, Lufthansa, SWISS, Ixia, Ubisoft.

Actionarii Chapter 4 Communications Romania sunt Ioana Manoiu si Felix Tataru (cofondatori ai GMP PR) si agentia Chapter 4 Communications Austria, care detine 30% din biroul de la Bucuresti.

Compania este condusa de Raluca Ene din pozitia de managing director.

Cei mai mari jucatori pe piata de relatii publice, un domeniu estimat la circa 25-30 de milioane de euro sunt McCann PR, Nicola Porter Novelli, Graffiti Public Relations, DC Communication si GMP PR.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Un nou site a fost închis în România pentru publicarea de informații false
Setari Cookie-uri