Rooney Mara si David Fincher au colaborat la filmele "Reteaua de socializare/ The Social Network" si "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo".

Noul parfum, care va include un amestec de arome precum cele de mar verde si piper roz, va ajunge in magazine in luna septembrie.
Rooney Mara, in varsta de 28 de ani, a fost desemnata noua imagine a casei Calvin Klein si calca astfel pe urmele altor femei celebre care au realizat campanii publicitare pentru brandul american, precum Diane Kruger, Christy Turlington, Zoe Saldana si Eva Mendes.

Actrita americana poate fi vazuta pe marile ecrane in acest an in urmatorul proiect cinematografic al regizorului Terrence Malick, al carui titlu nu a fost deocamdata anuntat, in drama "Efecte adverse/ Side Effects", de Steven Soderbergh, dar si in comedia "Her", de Spike Jonze.

David Fincher este regizorul unor filme bine primite atat de public, cat si de criticii de cinema, precum "Alien 3", "Se7en", "Fight Club - Sala de lupte", "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Reteaua de socializare/ The Social Network" si "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo".