Inregistrarea, postata pe YouTube de catre mama lui Abigael, surprinde fata in timp ce plange si spune "M-am saturat de Bronco Bamma si Mitt Romney". "De asta plangi?", se aude vocea mamei. Fata, care poarta o bluza "Hello Kitty", aproba dand din cap.

"Se va termina curand, bine? Alegerile se vor termina curand", ii spune mama. Fata ii raspunde "Ok".

Citeste si:

Videoclipul a fost vazut de peste doua milioane de ori si a suscitat comentarii interminabile pe Twitter si pe retelele sociale, pe care fata a fost numita rapid "Bronco Bamma girl". Ea a devenit simbolul anumitor americani care s-au saturat de campanie, dupa luni de dezbatere.
"Suntem cu totii niste «Bronco Bamma girl», atat de satui de aceasta campanie incat am putea sa ne punem pe plans", se intreaba un jurnalist de la The Christian Science Monitor's intr-un material.

In urma unei anchete, s-a descoperit ca fata a ascultat in masina o emisiune NPR, postul public american de radio, care, intre timp, si-a cerut scuze.

"In numele NPR si tuturor celorlalte mass-mediae, ii prezentam scuze lui Abigael (...). Ar trebui sa recunoastem ca aceasta campanie a fost lunga si pentru noi. Sa ne spunem cu totii «mai sunt doar cateva zile, mai sunt doar cateva zile»", a scris Mark Memmott, un prezentator al postului, pe blogul NPR.