Potrivit presei americane, nu sunt cunoscute deocamdata primele masuri pe care Jay-Z le va lua in aceasta noua calitate. Celebrul rapper trebuie insa sa isi vanda actiunile pe care le detine la echipa Brooklyn Nets inainte de a putea sa inceapa sa reprezinte interesele unor jucatori din NBA, potrivit regulamentului acestei asociatii sportive americane.

Jay-Z a asistat doar la cateva meciuri ale echipei Brooklyn Nets din acest sezon, dar a jucat un rol important in actiunea de rebranduire a echipei, aflata la primul ei sezon in Brooklyn. Noul echipament al acestei echipe de baschet a fost de altfel prezentat oficial in timpul unuia dintre concertele rapperului Jay-Z.

Cantaretul este bun prieten cu multe staruri din NBA si, potrivit presei americane, ar putea face ca Roc Nation sa devina foarte repede o veritabila forta in domeniul agentiilor de impresariat sportiv.

Jay-Z a ocupat locul al doilea in topul Forbes pe 2012 al celor mai bogati rapperi, cu o avere de 475 milioane de dolari. Jay-Z este sotul cantaretei americane Beyonce, iar cei doi artisti au impreuna o fiica, Blue Ivy, nascuta in ianuarie 2012.

Sursa foto: https://myspace.com/jayz/mixes/profilemix-2722/photo/632224