Televiziunea Travel Mix incheie contract de transmisie cu AKTA

Travel Mix isi largeste aria de distributie cu intrarea in grila AKTA, brand sub care Digital Cable Systems SA furnizeaza din anul 2005, oferind servicii de televiziune, internet si telefonie clientilor rezidentiali, cu preponderenta in mediul rural si in orasele mici, avand ca arie de acoperire peste 2.500 de localitati din 24 de judete.

“Travel Mix este un canal TV romanesc profilat pe promovarea turismului autohton si international si prezenta lui in grila operatorului telecom AKTA este de bun augur nu doar pentru iubitorii turismului, ci si pentru toti cei care sunt prezenti activ in acest domeniu. Astfel putem promova si mai bine turismul si implicit Romania”, spune Laurentiu Megelea, director general Travel Mix”

Canalul de turism este prezent pe piata din Romania din 2011, iar obiectivul sau este acela de a promova turismul romanesc cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice.

Televiziunea Travel Mix poate fi receptionata in retelele RCS&RDS Digital National, UPC Digital National - canalul 309, Orange TV DTH (satelit), AKTA Digital National, Ines IPTV, Dolce Info, pe tableta, telefon mobil si pe internet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri