Filmul biografic "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" ajunge pe marile ecrane romanesti din 23 august

Filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", cu Ashton Kutcher in rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane din Romania, pe 23 august, informeaza distribuitorii filmului artistic, Hollywood Multiplex Operations.

Este nevoie de un singur om pentru pornirea unei revolutii. "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" este povestea biografica a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic si antreprenorul desavarsit care a facut imposibilul. Filmul spune povestea tulburatoare a omului care a trasat viitorul tehnologiei si a schimbat lumea pentru totdeauna.

Din distributia filmului "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" fac parte Ashton Kutcher, Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, John Getz si J.K. Simmons.

Regizat de Joshua Michael Stern, filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" reda aproape 40 de ani din viata co-fondatorului Apple, anii de lupta, declin si revenire care l-au facut pe Jobs simbolul de astazi.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »Setari Cookie-uri