Reactii pe bloguri despre filmul "Jobs": merita vazut?

Filmul biografic "Steve Jobs: Omul care a schimbat lumea", care a inregistrat in primul weelend incasari de 127.898 de lei si 6.067 de spectator, genereaza si primele reactii pe bloguri.

Filmul il prezinta in rol principal pe Ashton Kutcher si spune povestea vietii vizionarului si cofondatorului imperiului Apple.

Antreprenorul Cristian Manafu recomanda filmul pe blogul sau. “Mie mi-a placut. Nu stiu sa va spun de ce, dar mi-a placut. Poate pentru ca am pus prima data mana pe un Mac acum 14 ani si mi-a placut. Poate pentru ca am apreciat fiecare produs lansat. Poate pentru ca am fost clientul brandului de multe ori.”

Antreprenorul Bobby Voicu afirma ca Ashton Kutcher are un rol bun in filmul “Steve Jobs: Omul care a schimbat lumea". “Sfatul meu: daca ai timp, mergi la cinema si vezi acest film in ciuda recenziilor negative.”

Jurnalistul wall-street.ro Claudiu Vrinceanu enumera pe blogul sau 10 motive pentru care recomanda filmul “Jobs.”

Dana Alecu scrie pe orasulfm.eu ca filmul Jobs pare facut in graba si din cauza cadrelor miscate si a efectelor ametitoare care iti distrag atentia de la poveste. “Glumele lipsite de haz, golurile din scenariu, jocul lui Ashton Kutcher care si-a exagerat personajul si drama din viata lui Jobs, dusa pana la limita, fac din film unul dezamagitor.”

Blogdecinema.ro incheie sugestiv o cronica de citit: “Ironic este faptul ca un film despre un om care a incercat intotdeauna sa inoveze a putut iesi atat de conventional.”


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri