A murit Titus Munteanu, realizatorul "Scoala vedetelor"

Realizatorul de televiziune, Titus Munteanu, a murit la varsta de 72 de ani, din cauza unui stop cardio respirator, au declarat reprezentanti ai televiziunii publice, potrivit Mediafax.

Realizatorul TV a murit la spitalul „Marius Nasta” din Capitala, unde a fost internat timp de doua saptamani la sectia Terapie Intensiva, potrivit Realitatea TV. Titus Munteanu, nascut pe 3 octombrie 1941, este recunoscut ca realizator de divertisment in TVR si a inventat „Scoala vedetelor”, in 1995.

Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de televiziune, Titus Munteanu a fost realizator TV din anul 1966 si a fost director al TVR 1, potrivit site-ului Televiziunii Romane. In cei 50 de ani de cariera a fost premiat pentru „Scoala vedetelor”, in 1996, cu Trandafirul de Argint la Montreux, cel mai mare festival de televiziune din lume, si premiul Criticii Muzicale "Mihail Jora". Din 2004 a reluat aceasta productie cu o alta generatie a Scolii Vedetelor. Tot el a creat „Numai cu acordul parintilor” si „Televiziunea copiilor”.

Printre emisiunile semnate de Titus Munteanu se numara si "Realitati ilustrate" (emisiune produsa de Tudor Vornicu), "Un trio formidabil" (Premiul I la Festivalul "Charles Chaplin", Gabrovo, 1984), "Duelul vedetelor" (premiul APTR, 1992), "Asta seara ne distram in familie" (premiul APTR, 1993). In anul 2004, Titus Munteanu a primit Premiul de Excelenta din partea Consiliul National al Audiovizualului.

Citeste si:
Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Vor fi si niste dezamagiri
Liviu Dragnea, despre...
Sursa foto: Mediafax foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
STUDIU: De unde se informează românii?
Setari Cookie-uri