Reclamele spun in general povesti, povesti facute in special sa vanda produse sau servicii. Unele reclame au idei geniale, altele sufera la acest capitol. Publicatia Ad Age a incercat sa gasesca cea mai buna reclama care promoveaza un anumit produs si care ascunde in spate o poveste.

Coca Cola este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. In campania publicitata intitulata #AmericaIsBeatiful, gigantul american a incercat sa sublinieze faptul ca indiferent de rasa, de origini sau de modul de trai, bautura racoritoare este destinata tuturor.

La randul sau, campania P&G denumita “Thank you, Mom!” (Multumesc, mama!) prezinta lupta copiilor pentru a deveni mai buni, fiind sprijiniti de catre mame. Fie ca sunt mici sau mari, sportivi sau artisti pe gheata, campania prezinta publicului larg incercarile pentru a deveni cei mai buni si munca asidua depusa pentru a-si infaptui dorintele. Campania derulata de catre companie mizeaza pe ajutorul pe care il aduc principalele branduri ale P&G destinate mamelor: Tide, Pampers, Duracell sau Bounty.

Citeste si:
CNA a interzis reclama Vel Pitar cu pâinea "fără virus gripal"
CNA a interzis reclama Vel...

1. Care viral v-a placut mai mult?Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Pe prima pagină a New York Times, numele celor care au murit din cauza Covid-19
Setari Cookie-uri