Directorul general interimar al TVR, Stelian Tanase, a declarat, marti, dupa o intrevedere cu premierul Victor Ponta, ca insolventa nu poate fi evitata la televiziunea publica. El a aratat ca aceasta varianta a fost discutata cu primul-ministru, dar si alte scenarii.

"S-a discutat si acest lucru (despre insolventa - n.r.), cum s-au discutat si alte scenarii. Exista pe masa, este o problema care trebuie rezolvata, dar avem in minte si alte propuneri. Maine, dupa sedinta de Guvern, premierul Ponta va iesi sa dea mai multe explicatii, multe sunt tehnice si tin de fiscalitate, administrare, restructurarea taxelor", a spus Stelian Tanase, citat de Mediafax.

El a spus ca organigrama TVR trebuie refacuta neaparat si ca se va merge pe modelul BBC. Intrebat daca poate fi evitata insolventa TVR, Stelian Tanase a precizat: "Daca ma intrebati pe mine, ce cred eu, eu cred ca nu".

"Dar ma gandesc mai mult la ceea ce inseamna restructurare, reforma, mai mult decat neaparat insolventa, desi aceasta discutie se face in temeiul Legii 85/2006 care este Legea insolventei", a adaugat Stelian Tanase.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri