Directorul general interimar al TVR, Stelian Tanase, a declarat, marti, dupa o intrevedere cu premierul Victor Ponta, ca insolventa nu poate fi evitata la televiziunea publica. El a aratat ca aceasta varianta a fost discutata cu primul-ministru, dar si alte scenarii.

"S-a discutat si acest lucru (despre insolventa - n.r.), cum s-au discutat si alte scenarii. Exista pe masa, este o problema care trebuie rezolvata, dar avem in minte si alte propuneri. Maine, dupa sedinta de Guvern, premierul Ponta va iesi sa dea mai multe explicatii, multe sunt tehnice si tin de fiscalitate, administrare, restructurarea taxelor", a spus Stelian Tanase, citat de Mediafax.

El a spus ca organigrama TVR trebuie refacuta neaparat si ca se va merge pe modelul BBC. Intrebat daca poate fi evitata insolventa TVR, Stelian Tanase a precizat: "Daca ma intrebati pe mine, ce cred eu, eu cred ca nu".

"Dar ma gandesc mai mult la ceea ce inseamna restructurare, reforma, mai mult decat neaparat insolventa, desi aceasta discutie se face in temeiul Legii 85/2006 care este Legea insolventei", a adaugat Stelian Tanase.

Citeste si:
Ponta: Nu ne vom opune anticipatelor, dar nici nu vom ajuta
Ponta: Nu ne vom opune...
Sursa foto: AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
TVR, datorii de 700 mil. lei. "Televiziunea sufera de subfinantare"