Tariq Syed va conduce posturile tematice ale Antenna Group

Tariq Syed a fost numit Managing Director al televiziunilor tematice ale companiei Antenna Group din Grecia, care detine si postul muzical Kiss TV si radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM si Rock FM din Romania.

Potrivit broadbandtvnews.com, Tariq Syed a fost numit Managing Director atat al televiziunilor tematice detinute de Antenna Group, cat si al operatiunilor digitale ale acestei companii. Din noua pozitie, Tariq Syed va coordona toate investitiile in operatiunile digitale ale Antenna Group si se va ocupa de dezvoltarea televiziunilor tematice in tarile in care grupul este deja prezent. De asemenea, Syed va fi responsabil de extinderea operatiunilor TV tematice ale grupului grec in noi teritorii.

"Numirea in aceasta functie (a lui Tariq Syed, n.r.) demonsteaza strategia noastra continua de dezvoltare", a declarat Pete Smith, Managing Director al companiei Antenna Group. Inainte de a se alatura Antenna Group, Tariq Syed a ocupat, incepand din ianuarie 2011, functia de Managing Director pentru Europa Centrala la Universal Networks International, fiind responsabil de extinderea televiziunilor detinute de NBC Universal in aceasta regiune, inclusiv in Romania.

Inainte de aceasta functie, Tariq Syed a fost vicepresedinte al diviziei internationale de business in cadrul NBC Universal. El si-a inceput cariera la British Telecom. Grupul german de media ProSiebenSat.1 a anuntat pe 23 decembrie 2013 ca a vandut televiziunea Kiss TV si radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM si Rock FM companiei Antenna Group din Grecia, potrivit Mediafax.

Odata cu achizitia acestor statii din Romania, Antenna Group din Grecia a intrat pe piata audiovizualului din Romania. Achizitia acestor operatiuni face parte din strategia Antenna Group de intrare si de dezvoltare pe noi piete din sud-estul Europei, dupa cum a declarat la momentul respectiv Theo Kyriakou, CEO al Antena Group, citat de broadbandtvnews.com.

Citeste si:
Coronavirus: Grecia prelungeşte 'lockdown'-ul până la 7 decembrie
Coronavirus: Grecia...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri