In urma cu patru ani, un grup de chilieni a captat atentia intregii lumi atunci cand a fost prins sub pamant timp de 69 de zile. Din fericire, ei au “tinut piept” mortii, fiind salvati cu succes.

Acum, eroii mineri se reunesc pentru a-si sustine impreuna echipa natala de fotbal, Chile, la Campionatul Mondial de luna aceasta.

Intr-un clip intitulat "Nimic nu este imposibil pentru un chilian!", oamenii, odata blocati in subteran, isi arata suportul fata de echipa nationala chiliana.

“Putem arata lumii ca nimic nu este imposibil pentru un chilian. Spania este de neinvins? Olanda este de neinvins? Nu suntem speriati de “Grupul Mortii”. Nu ne pasa de moarte pentru ca i-am mai tinut piept o data”, este mesajul lor pentru echipa natala.

Echipa Nationala de fotbal, Chile, se afla in Grupa B, in turneul “Grupul Mortii” al anului 2014, alaturi de campionii din 2010, Spania si Tarile de Jos, impreuna cu Australia.

Citeste si:
CM 2018: Prima utilizare a arbitrajului video la un turneu final
Prima utilizare a...

Cu un puternic impact emotional, acest spot este considerat unul dintre cele mai bune mesaje de sustinere a Campionatului Mondial.

Sursa foto: copil Chile, shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
UBS a aflat, dupa 10.000 simulari, castigatorul Mondialului din Rusia