Centrul Comercial Auchan Titan, primul hipermarket deschis de francezi in Romania, in anul 2006, si totodata magazinul de profil cu cel mai mare spatiu de vanzare din Romania (16.000 mp) va avea din vara acestui an un nou cinematograf CineGrand.

Dupa ce in urma cu patru ani DEGI, proprietarul spatiului centrului comercial, a inchis cinematograful StarPlex din cauza lipsei traficului, reprezentantii centrului comercial din cartierul bucurestean Titan au precizat ca lucreaza la deschiderea unui nou cinematograf. “Vom deschide un cinematograf CineGrand in vara acestui an. Este doar o chestiune de cateva saptamani. Momentan nu stim ce suprafata va avea, dar au inceput lucrarile”, au spus oficialii Immochan, compania de property management a Auchan in Romania.

Potrivit unor surse, viitorul cinema CineGrand se va inaugura cel mai probabil in a doua jumatate a lunii iulie, posibil chiar la inceputul lunii august.

Indienii de la CineGrand mai detin in Romania un spatiu de entertainment in Uvertura Mall din Botosani. Cinematograful din regiunea Moldovei dispune de un numar de cinci sali si o capacitate totala de circa 450 de locuri, potrivit informatiilor disponibile pe site.

Conform informatiilor de pe site-ul CineGrand, compania de origine indiana avea anul trecut in plan deschiderea unui cinematograf si in centrul comercial Cocor, unde urmau sa instaleze cinci ecrane, insa nicio informatie legata de lucrari in executie ori alte planuri cu spatiul respectiv nu a mai aparut.

StarPlex Bucuresti, fostul cinematograf din centrul comercial Auchan Titan dispunea de 10 sali si un numar total de 2.000 de locuri. Decizia reprezentantilor Auchan de a deschide un cinematograf in cartierul Titan vine in contextul in care lucrarile la viitoarele centre comerciale Mega Mall (Sos. Iancului – Pantelimon) si Park Lake Plaza (Liviu Rebreanu – Titan) au inceput, iar inaugurarile celor doua centre vor avea loc anul viitor, respectiv in 2016. Ambele centre comerciale vor beneficia de spatii moderne de entertainment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri