Indientii de la CineGrand, parte a retelei internationale CineGrand, deschid vineri, 19 septembrie, primul multiplex al companiei in Bucuresti, in Complexul Comercial Auchan Titan.

CineGrand Auchan Titan va avea sapte sali de cinema, trei sali cu o capacitate mai mare la primul etaj al complexului comercial si alte patru la un nivel superior. Acesta este cel de al doilea multiplex pe care operatorul international CineGrand il lanseaza in Romania, primul fiind inaugurat in vara anului trecut, la Botosani. In plus, in mai putin de un an, Cine Grand a lansat inca 2 cinematografe in Bulgaria, la Sofia si Burgas.

Cine Grand opereaza la nivel global sub brandurile "CineGrand", "Grand Cinemas" si "My Cinemas". Pe piata romaneasca de profil mai sunt prezente cinematografele Hollywood Multiplex, Cinema City si Grand Cinema Digiplex.

Deschiderea CineGrand Auchan Titan, amanata cu o luna

Programata initial pentru o deschidere la finalul acestei veri, inaugurarea CineGrand Auchan Titan a fost amanata din cauza unui echipament care trebuia adus la comanda, livrarea acestuia decaland data deschiderii oficiale catre public.

Retail jobs

Complexul comercial Auchan Titan a mai beneficiat in urma cu cativa ani un cinematograf Starplex, spatiu pe care DEGI, proprietarul spatiului centrului comercial, l-au inchis in urma cu patru ani din cauza lipsei traficului. Indienii de la CineGrand mai detin in Romania un spatiu de entertainment in Uvertura Mall din Botosani. Cinematograful din regiunea Moldovei dispune de un numar de cinci sali si o capacitate totala de circa 450 de locuri

StarPlex Bucuresti, fostul cinematograf din centrul comercial Auchan Titan dispunea de 10 sali si un numar total de 2.000 de locuri. Decizia reprezentantilor Auchan de a deschide un cinematograf in cartierul Titan vine in contextul in care lucrarile la viitoarele centre comerciale Mega Mall (Sos. Iancului – Pantelimon) si Park Lake Plaza (Liviu Rebreanu – Titan) au inceput, iar inaugurarile celor doua centre vor avea loc anul viitor, respectiv in 2016. Ambele centre comerciale vor beneficia de spatii moderne de entertainment.

Citeste si:
Planurile Cine Grand in Romania: 10 noi cinematografe in trei ani
Planurile indienilor de la...

Principalii operatori de cinema in Romania sunt CinemaCity, Grand Digiplex (Baneasa) sau retelele Multiplex ori Movieplex.

Sursa foto: morguefile.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri