Asociatia React si Fundatia Vodafone Romania continua programul national „O sansa pentru viata” prin renovarea, dotarea si modernizarea a 7 centre de transfuzii din tara. Astfel, dupa renovarea Centrului de Transfuzii din Bucuresti, cel mai mare centru din tara, vor urma acum centrele din Buzau, Cluj Napoca, Giurgiu, Iasi, Slatina, Suceava si Targu Jiu. Investitia totala pe care Fundatia Vodafone Romania o va face pentru reabilitarea acestor 7 centre se ridica la 360.000 euro.

Asociatia React si Fundatia Vodafone Romania vor sustine si renovarea bancii de sange a Centrului de Transfuzii Bucuresti si vor include 15 orase noi in cadrul campaniei mobile de recoltare sanguina. Astfel, locuitorii din orasele in care nu exista un centru de transfuzii, cum ar fi Alexandria, Bistrita, Deva sau Tulcea vor avea de acum posibilitatea de a dona sange, in cadrul caravanelor mobile care se vor deplasa periodic.

„In cei 6 ani de cand desfasuram impreuna cu Asociatia React programul„O sansa pentru viata”, au fost organizate 756 de sesiuni de donare de sange adresate publicului larg, companiilor si institutiilor si 4 campanii de informare. In total, in cei 6 ani, 120.000 de persoane au donat sange, ceea ce a contribuit la salvarea a peste 170.000 de vieti omenesti.Totodata, am reusit impreuna sa renovam si sa dotam cel mai mare centru de transfuzii din tara (Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti). Cu aceasta noua etapa a programului nostru, investitia totala se ridica la aproximativ 800.000 euro” a declarat Angela Galeta, director Fundatia Vodafone Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri