“Ideea parteneriatului a aparut in urma unui meci de tenis cu Bogdan Enoiu. In momentul de fata sportul romanesc se hraneste din amintiri, iar noi nu credem ca exista vis daca nu te implici trup si suflet. Simona Halep este un exemplu pentru tineri. Fiecare am plecat de la zero si am reusit, iar prin parteneriatul cu Simona ne propunem sa inauguram 13 noi terenuri de tenis, practic cate unul pentru fiecare magazin pe care il vom deschide in urmatorii ani”, a declarat Dragos Paval.

Seful Dedeman a mai aratat ca procesul de constructie al terenurilor de tenis va demara chiar din acest an, retailerul urmand sa deschida inca un magazin in Capitala si altele doua in provicie, ceea ce insumeaza construirea unui numar de trei terenuri de tenis. “Vom aloca circa 30.000 – 35.000 pentru fiecare teren de tenis, banii urmand sa provina din fonduri proprii”, a completat Paval.

Tenisul este un sport pe care Enoiu il practica “de mult, de mult”, de la zece ani. Iar in fiecare zi joaca o ora si jumatate-doua. De altfel, chiar si intr-un interviu acordat wall-street.ro managerul venea de la terenul de tenis.