Conducerea si angajatii institutiilor media detinute de Dan Voiculescu au dat publicitatii, la scurt timp dupa decizia instantei, pozitia oficiala cu privire la condamnarea omului de afaceri.

"Aceasta masura reprezinta o incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3, parte a Grupului Intact. Antena 3 este singura televiziune care a prezentat, intr-un an cu puternica miza electorala, dovezi incontestabile privind coruptia la cel mai inalt nivel, culminand cu expunerea probelor care dovedesc mita oferita fratelui presedintelui Basescu. In urma difuzarii acestor filme, Mircea Basescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu accelerat si finalizat prin abuz", se precizeaza in comunicat.

De asemenea, grupul mentioneaza ca jurnalistii vor continua "sa-si faca meseria cu profesionalism".

Prin decizia definitiva data in dosarul ICA, procurorii CAB au dispus confiscarea sau punerea sub sechestru a mai multor imobile de birouri, terenuri si sume de bani ale familiei Voiculescu, inclusiv a sediului posturilor Antena si cel al grupului de firme Grivco.

Sursa foto: Mediafax Foto