"Incepand de luni, 22 septembrie, canalele TVR vor functiona in baza grilelor de programe aprobate prin Programul de Redresare economica si Memorandumul din 2012", se arata in comunicatul de presa.

Decizia a fost luata de Comitetul Director si va fi inaintata, spre informare, luni, Consiliului de Administratie al TVR.Masura a fost discutata in cadrul unui grup de lucru infiintat prin hotararea CA, grup alcatuit din membri CA si CD, care s-a intrunit vineri intr-o prima sedinta.

Informatia potrivit careia realizatorul emisiunii BiziDay ar fi fost scos din grila de programe TV a televiziunii publice a aparut pentru prima data in publicatia ReporterVirtual.ro, care subliniaza faptul ca emisiunea nu a mai primit aprobarea conducerii televiziunii pentru grila sa de programe. “Guran a deranjat de prea multe ori guvernarea PSD prin analizele sale critice, dar corecte din punct de vedere jurnalistic, fata de felul in care politicienii puterii administreaza resursele bugetare. Mai mult, intr-un interviu realizat in urma cu exact un an, cu primul-ministru, jurnalistul nu l-a menajat catusi de putin pe Victor Ponta pe tema scandalului Rosia Montana. Filmul emisiunii din care premierul Ponta a iesit foarte sifonat a circulat intens pe Internet”, au scris jurnalistii de la ReporterVirtual.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com/Telecomanda