Moise Guran, realizatorul emisiunii BiziDay de la Televiziunea Romana (TVR), ar urma sa fie scos din grila de toamna a televiziunii publice, dupa cum reiese din informatiile aparute pe Internet si intarite chiar de catre acesta pe pagina sa de Facebook.

“Adevarul este ca azi am emisiune. Sper sa am si luni, dar nu sunt sigur. Comitetul Director a decis revenirea la grila de vara. Cum eu n-am fost peste vara, daca nu revin asupra deciziei pana luni, atunci luni nu o sa am emisie. Tehnic vorbind, toamna astronomica incepe pe 23 septembrie. Altfel insa, revenirea la grila de toamna e o chestie usor iresponsabila. Nu ca ma scot pe mine, dar nici UEFA Champions League n-a fost peste vara. Si aia costa frate! Vine Curtea de Conturi peste ei. De aia zic, cred ca pana luni mai au timp si nu m-as ambala sa il fac pe Ponta atat de capabil incat sa determine TVR-ul sa se sinucida financiar”, a scris Moise Guran pe pagina sa de Facebook.

Informatia potrivit careia realizatorul emisiunii BiziDay ar fi fost scos din grila de programe TV a televiziunii publice a aparut pentru prima data in publicatia ReporterVirtual.ro, care subliniaza faptul ca emisiunea nu a mai primit aprobarea conducerii televiziunii pentru grila sa de programe. “Guran a deranjat de prea multe ori guvernarea PSD prin analizele sale critice, dar corecte din punct de vedere jurnalistic, fata de felul in care politicienii puterii administreaza resursele bugetare. Mai mult, intr-un interviu realizat in urma cu exact un an, cu primul-ministru, jurnalistul nu l-a menajat catusi de putin pe Victor Ponta pe tema scandalului Rosia Montana. Filmul emisiunii din care premierul Ponta a iesit foarte sifonat a circulat intens pe Internet”, au scris jurnalistii de la ReporterVirtual.ro.

Moise Guran, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de televiziune

Moise Guran este unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni de televiziune pe teme economice din Romania. In toamna anului 2010, Moise Guran a demisionat de la postul de televiziune Antena 3, dupa mai multi ani petrecuti in trustul Intact. Pe langa emisiunea de la televiziunea publica, Moise Guran este administratorul site-ului biziday.ro si realizatorul unei emisiuni radio la postul Europa FM.

Sursa foto: biziday.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri