Moise Guran a anuntat ca va lansa aplicatia Biziday, proiect la care a lucrat in ultimele luni si pentru care a renuntat la realizarea emisiunii televizate omonine, joi, 15 decembrie, in cadrul Facultatii Babes-Bolyai din Cluj.

“Joi la Cluj, ora 16, Auditorium Maximum. Voi fi acolo si va astept si pe voi.

E pentru toata lumea, studenti sau nu, la UBB sau la alte universitati, tineri, varstinici... Va astept pe toti!

PS 1 Pentru o cat mai buna organizare mi-ar fi util sa confirmati participarea, apasand butonul "going"

PS 2 Ca sa preintampin eventuale intrebari legate de lansarea la Cluj, precizez faptul ca am facut deja o prezentare studentilor de la Universitatea Bucuresti, in timpul perioadei de betatest. Imi fac planuri si pentru Iasi, Timisoara sau pe unde s-ar mai dori prezenta mea.

Multumesc!”, a scris Guran pe Facebook.

Potrivit Paginademedia.ro, Biziday este o aplicatie care recomanda stiri, dupa interesul cititorilor pentru anumite domenii. Printre notificarile pe care Biziday le poate trimite este si o alerta de cutremur, printr-un sistem dezvoltat in colaborare cu Insitutul de Fizica a Pamantului.

Ce face aplicatia:

- aplicatia recomanda stiri utilizatorilor, din diverse surse, in functie de interesul cititorilor. Biziday urmareste subiectele pe care le-a citit utilizatorul si ii sugereaza stiri din zone apropiate.
- stirile importante vin sub forma unor notificari pe telefon sau tableta.
- din setarile aplicatiei, se pot alege zonele geografice pentru stiri locale
- tot din setari, se poate alege tipul de notificari

Citeste mai multe despre aplicatia Biziday pe Paginademedia.ro.

In iunie, Moise Guran anunta ca renunta la emisiunea pe care o realiza la Digi24, Biziday pentru a se dedica unui proiect, insa mentiona ca va continua sa intervina pe micul ecran din postura de invitat al DIgi24.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri