Cartea zilei: Cine esti tu, doctore?

Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Dragos Damian, CEO al companiei Terapia Ranbaxy, este "Cine esti tu, doctore?", scrisa de Nicolae-Iordache Iordache si Olivian Breda.

“Este un indreptar de dezvoltare manageriala pentru specialistii in domeniul sanatatii, mai ales pentru medici. Cartea ofera medicilor pasii de urmat pentru o cariera mai buna”, spune Dragos Damian.

„Cine esti tu, doctore?” – o carte care vorbeste in aparenta despre redescoperirea, reinventarea brandului de doctor. In esenta insa autorii au reusit sa surprinda aspecte dintre cele mai profunde ale naturii umane, pornind de la scopul, menirea fiecaruia, responsabilitate, implicare, comunicare, in fine „viata traita”. Stilul clar, explicit, numeroasele inserturi cu exemplificari, citate, arhitectura bine structurata a capitolelor cartii, cursivitatea discursului, asigura chiar si cititorului neavizat o lectura mai mult decat agreabila. Am descoperit asadar o carte utila nu doar medicilor, in special celor tineri carora le poate fi de un real folos in a i ajuta sa si contureze cariera, cat si pacientilor, publicului larg, care de a lungul existentei inevitabil vor interactiona cu doctorul. Este in fine o carte despre viata, despre traiectoria pe care si o modeleaza fiecare dintre noi, despre faptul ca „se poate”. Am simtit deopotriva curajul, dinamismul pe care autorii incearca sa ni le insufle pe parcursul intregului demers. „Lumea este in continua schimbare si, tot asa, tu va trebui sa te schimbi inainte de a fi schimbat (…). Fii liderul propriei schimbari”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri