Astfel, East European Production, a avut afaceri de 2,1 milioane de lei (0,47 mil. euro) si profit net 47.000 de lei (10.600 de euro), conform Ministerului de Finante. Pe de alta parte, D&D Event Entertainment a avut anul trecut afaceri de 278.000 (62.000 de euro) si un profit net de 150.000 (34.000 de euro).

Potrivit informatiilor oficiale, organizatorii sunt East European Production si D&D East Entertainment, insa datele de inregistrare pentru D&D East Entertainment nu apar nicaieri. In urma cu cinci ani compania era in insolventa. Pe de alta parte, cautand firma pe site-ul Ministerului de Finante, in locul acesteia apare compania D&D Event Entertainment. Aceasta a fost fondata in 2010 si este detinuta in proportie de 90% de catre Denisa Sandulescu, directorul general al D&D East Entertainment. De asemenea, cautand pe Google numele D&D Event Entertainment, motorul de cautare face prima trimitere catre D&D East Entertainment.

D&D East Entertainment a fost infiintata in 2008 , iar pana acum s-a ocupat de organizarea concertelor unor artisti precum Bon Jovi, AC/DC, Metallica, Guns n’Roses, Rammstein, Eric Clapton, Tom Jones, Leonard Cohen, Bryan Adams, Iron Maiden, Bob Dylan, 30 Seconds to Mars.

Concertul lui Robbie Williams are loc in aceasta seara in Piata Constitutiei, incepand de la ora 18.00. In deschidere vor canta artistii Delia si Lemar.