„Fac acest pas cu increderea ca astfel imi voi putea continua eforturile de a imbunatati societatea romaneasca, de a sustine investitiile in tara noastra si de a promova avantajele competitive ale Romaniei”, a declarat Scutaru.

Inainte de a se alatura McGuireWoods Romania, Codrin Scutaru a fost secretar de stat si ministru adjunct la Ministerul Muncii, in Guvernul Romaniei. A mai detinut si functiile de consilier pe politici sociale in Cancelaria primului ministru, consilier de integrare europeana si consilier al ministrului muncii, precum si consilier al secretarului de stat si ministrului educatiei.

In sectorul privat el a lucrat in calitate de consultant pe public affairs pentru investitori strategici din Romania. Scutaru a fost, de asemenea, managing partner in propria sa firma de consultanta, oferind asistenta mai multor clienti din Europa, inclusiv companii din domeniul financiar si al tehnologiei informatiei.

Citeste si:

„Venirea lui Codrin ne va intari expertiza de consultanta si ne va ajuta sa ne extindem capabilitatile. Data fiind experienta lui in public affairs dar si expunerea de care a beneficiat atat in sectorul public cat si in cel privat, Codrin este un consultant valoros pentru echipa noastra.” a declarat Nadia Crisan, managing director McGuireWoods Romania.

Fondata in anul 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de public affairs care ofera clientilor sai servicii integrate de relatii guvernamentale, comunicare strategica si de dezvoltare a afacerilor la nivel international.

McGuireWoods Consulting este o subsidiara a McGuireWoods LLP, o firma de avocatura internationala, cu peste 1000 de avocati. McGuireWoods are birouri in peste 20 de orase, printre care Washington, D.C., Atlanta, Austin, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, New York, Richmond (Virginia), Londra, Bruxelles si Bucuresti, Romania.