PwC isi mareste echipa si recruteaza un specialist in diplomatie si afaceri publice

Samira Serbanescu-Voicescu s-a alaturat echipei PwC Romania, dupa o cariera diplomatica de 10 ani, pe parcursul careia a lucrat la Ambasada Romaniei din Washington, Statele Unite ale Americii, urmata de 7 ani de activitate in domeniul afacerilor publice. Ea ocupa pozitia de Senior Manager in cadrul echipei de consultanta a PwC, experienta si pozitia sa completand competentele echipei dedicate sectorului public din cadrul PwC Romania.

Samira Serbanescu-Voicescu a detinut functia de Director General Adjunct al biroului din Romania al firmei americane de consultanta McGuireWoods Consulting, unde a condus practica dedicata sectorului energetic si a acordat consultanta in domeniul relatiilor guvernamentale si comunicarii strategice unui mare numar de investitori straini - companii nord-americane si europene - pe care i-a sprijinit in promovarea si derularea cu succes a operatiunilor in Romania. Samira a lucrat pe proiecte in care a interactionat activ cu institutiile din sectorul guvernamental la cel mai inalt nivel, corpul diplomatic acreditat la Bucuresti, mediul de afaceri local si alte entitati relevante pentru afacerile clientilor din portofoliu.

"Sper ca proiectele pe care le voi derula alaturi de colegii mei sa aduca valoarea adaugata de care clientii nostri au nevoie, cu impact relevant pentru activitatea acestora si imaginea Romaniei”, a declarat Samira Serbanescu-Voicescu, Senior Manager, Advisory Consulting - Public Sector, PwC Romania.

"La PwC folosim expertiza consultantilor nostri pentru a contribui la rezolvarea unor probleme importante pentru sectorul public. Spre exemplu, echipa noastra a fost implicata in mai multe proiecte prin care autoritatile locale au putut sa-si eficientizeze activitatea, economisind in acest fel fonduri care s-au intors la cetateni, sub forma de investitii si servicii publice mai bune. Experienta diplomatica si de afaceri publice a Samirei va ajuta la consolidarea echipei noastre dedicata sectorului public si ne va da posibilitatea sa valorificam experienta ei bogata acumulata pentru a ajuta institutiile publice si companiile de stat sa gestioneze proiecte complexe si cu o importanta deosebita pentru viitorul tarii noastre”, a adaugat Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

Samira Serbanescu-Voicescu este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti si are un masterat in limba araba. Vorbeste fluent patru limbi straine si a efectuat specializari externe in domeniul consultantei in afaceri si relatiilor internationale.

Citeste si:
80% dintre companii spun că lucrul la distanță este noua normă pe...
Sondaj PwC: 80% dintre...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri