Samira Serbanescu-Voicescu s-a alaturat echipei PwC Romania, dupa o cariera diplomatica de 10 ani, pe parcursul careia a lucrat la Ambasada Romaniei din Washington, Statele Unite ale Americii, urmata de 7 ani de activitate in domeniul afacerilor publice. Ea ocupa pozitia de Senior Manager in cadrul echipei de consultanta a PwC, experienta si pozitia sa completand competentele echipei dedicate sectorului public din cadrul PwC Romania.

Samira Serbanescu-Voicescu a detinut functia de Director General Adjunct al biroului din Romania al firmei americane de consultanta McGuireWoods Consulting, unde a condus practica dedicata sectorului energetic si a acordat consultanta in domeniul relatiilor guvernamentale si comunicarii strategice unui mare numar de investitori straini - companii nord-americane si europene - pe care i-a sprijinit in promovarea si derularea cu succes a operatiunilor in Romania. Samira a lucrat pe proiecte in care a interactionat activ cu institutiile din sectorul guvernamental la cel mai inalt nivel, corpul diplomatic acreditat la Bucuresti, mediul de afaceri local si alte entitati relevante pentru afacerile clientilor din portofoliu.

"Sper ca proiectele pe care le voi derula alaturi de colegii mei sa aduca valoarea adaugata de care clientii nostri au nevoie, cu impact relevant pentru activitatea acestora si imaginea Romaniei”, a declarat Samira Serbanescu-Voicescu, Senior Manager, Advisory Consulting - Public Sector, PwC Romania.

"La PwC folosim expertiza consultantilor nostri pentru a contribui la rezolvarea unor probleme importante pentru sectorul public. Spre exemplu, echipa noastra a fost implicata in mai multe proiecte prin care autoritatile locale au putut sa-si eficientizeze activitatea, economisind in acest fel fonduri care s-au intors la cetateni, sub forma de investitii si servicii publice mai bune. Experienta diplomatica si de afaceri publice a Samirei va ajuta la consolidarea echipei noastre dedicata sectorului public si ne va da posibilitatea sa valorificam experienta ei bogata acumulata pentru a ajuta institutiile publice si companiile de stat sa gestioneze proiecte complexe si cu o importanta deosebita pentru viitorul tarii noastre”, a adaugat Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

Samira Serbanescu-Voicescu este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti si are un masterat in limba araba. Vorbeste fluent patru limbi straine si a efectuat specializari externe in domeniul consultantei in afaceri si relatiilor internationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri