Incendiul din clubul Colectiv, care a dus la moarte a 31 de tineri si ranirea a altor 200, reaminteste tuturor ca in cadrul fiecarui eveniment siguranta publicului trebuie sa fie pe primul loc, a declarat pentru wall-street.ro, Adrian Chereji, directorul de marketing si comunicare al Festivalului Untold, care a strans in aceasta vara in jur de 240.000 de oameni la Cluj.

“Fara indoiala ca este o tragedie care a marcat intreaga tara, nu doar piata evenimentelor din Romania. Din pacate, cele intamplate vineri seara in clubul Colectiv ar trebui sa ne reaminteasca inca ca o data ca siguranta publicului in cadrul unui eveniment, indiferent ca este indoor sau outdoor, trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc.”.

La prima editie a festivalului de muzica electronica Untold, care a avut loc intre 30 iulie-2 august la Cluj, au participat in jur 240.000 de oameni

“Am acordat o atentie sporita capitolelor sigurantei publicului si serviciilor oferite in festival. Totul a fost indelung gandit, de la acces pana la zone de evacuare in caz de urgenta, pentru a minimiza orice fel de risc care poate sa apara atunci cand exista un public de peste 60.000 de persoane pe zi. Sigur ca este imposibil sa prevezi tot, insa o echipa de management, care sa fie permanent in areal, care sa observe orice posibil pericol si sa actioneze in timp real, poate face diferenta intre un incident si un accident”, mai spune Chereji.

El mai spune ca fiecare spatiu pentru evenimente din Romania are plusuri si minusuri, insa cea mai mare problema pentru organizatori este faptul ca sunt foarte putine locuri pentru spectacole.

“Cu siguranta fiecare locatie, din orice oras, are si plusuri si minusuri, important este sa fie semnalate si organizatorii, proprietarii sa tina cont de aceste sesizari si sa-si imbunatateasca serviciile. Da, daca este sa vorbim, despre o problema a spatiilor de timp liber, cred ca Romania inca nu dispune de suficiente spatii destinate evenimentelor. Ganditi-va ca avem doar doua sali polivalente, una in Bucuresti si una in Cluj”, afirma Adrian Chereji.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri