Agentia si-a propus sa te surprinda ca de fiecare data cu produse de ultima generatie, tocmai de aceea in cadrul agentiei se munceste cu drag si spor. Campaniile in care sunt implicati sunt finalizate intotdeauna cu succes. Infiintata in anul 2007 din pasiune pentru promotionale si pentru frumos, azi, agentia se numara printre agentiile de top din domeniul produselor promotionale, reusind sa se mentina aici datorita echipei de oameni profesionisti care isi doresc sa evolueze odata cu agentia.

Anul acesta, i-am surprins pregatind pachete cu produse inovative pentru clientii lor care isi doresc sa iasa din tipar si ale caror campanii sa se finalizeze cu impact asupra consumatorilor. Produse de ultima generatie, cum ar fi ochelarii de realitate virtuala sau bateria externa care se incarca de la lumina soarelui, si poate fi luata oriunde, mai ales in vacanta. Produse eco-friendly, sacose si umbrele concepute din material reciclabil, agenda, pix sau geanta concepute din sticle reciclate. Textile de cea mai buna calitate, accesorii dintre cele mai creative si inspirationale dar si clasicele produse promotionale, pix si agenda, cu design inovativ si reprezentativ.

Un produs promotional de impact, recomandat de oamenii din agentie este acest pix care te duce cu gandul la viitor. Desi pare de domeniul fantasticului, acesta este real si poate fi prezent chiar in campania ta de promovare. Cu ajutorul unui senzor RGB care detecteaza nuante de culori si care sunt transferate apoi intr-un cartus reincarcabil, pixul ofera posibilitatea de a avea la indemana toate nuantele de culori pe care le doresti. Acesta este perfect pentru iubitorii de arta si in acelasi timp, de tehnologie. Creaza legatura perfecta intre un artist si un inginer.

Today Advertising reprezinta o sursa de informatii valoroase, creative si ingenioase pentru specialistii in domeniu dar si pentru publicul larg. Creativitatea nu are limite in acest domeniu. E un lucru de care e nevoie. Fie ca esti pe departamenul vanzari, fie ca esti in departamentul de achizitii, trebuie sa vezi produsul pliat in diverse campanii si sa reusesti sa multumesti clientul atunci cand vine cu o cerere. Si noi reusim. Pentru ca suntem o echipa de oameni dornici de succes, plini de inspiratie si motivati pentru a reusi orice ne propunem.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile agentiei gasiti pe www.todayadvertising.ro si pe pagina de Facebook