Doina Gradea, validata de Parlament pentru postul de director general interimar al SRTV

Comisiile de cultura ale Parlamentului au validat-o in unanimitate pe Doina Gradea pentru postul de director general interimar al televiziunii publice, pentru un mandat de sase luni, scrie News.ro.

Doina Gradea a lucrat timp de doua decenii in cadrul Pro TV, pana in 2014, cand a parasit grupul ca urmare a despartirii lui Adrian Sarbu de CME. Si-a inceput cariera la Pro TV ca asistenta personala a lui Adrian Sarbu in 1995 , iar ulterior a devenit director de corporate affairs pana in 2004 cand a condus Pro TV International.

Din 2014 s-a alaturat TVR, iar anul trecut a fost validata ca membru propus de PSD in Consiliul de Administratiei al SRTV condus de Irina Radu.

Raportul de activitate al Societatii romane de televiziune (SRTV) a fost respins, miercuri, de plenul reunit al Parlamentului. Raportul SRTV a fost respins cu 74 de voturi ”pentru” si 203 voturi ”impotriva”.

Respingerea raportului de activitate al SRTV echivaleaza cu demiterea intregului Consiliu de administratie, in frunte cu presedintele director-general, Irina Radu. Membrii CA raman interimari pana la numirea unui nou consiliu de catre Parlament.

Citeste si:
Curtea de Conturi a gasit nereguli la TVR in 2018
Curtea de Conturi a gasit...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri