“Dupa o crestere intensa in 2016, de 40%, anul trecut l-am dedicat consolidarii echipei si proiectelor care au permis dezvoltarea competentelor in domeniul food&bev, de la strategie si concept, pana la implementare si project management. Am demarat campanii ample de comunicare integrata pentru clientii nostri si ne-am aventurat in lansarea propriei platforme de CSR, proiectul Foodcare, al carui obiectiv este educarea pentru reducerea risipei alimentare”, a declarat Marilena Istratescu, Managing Partner si Co-Fondator al grupului Hello.

In 2017, Foodwise a lansat platforma de implicare sociala www.FoodCare.ro , un demers pentru educarea publicului si a jucatorilor din industrie in scopul prevenirii risipei alimentare si activarii responsabilitatii fata de resurse.

Prima campanie de activism social dezvoltata prin platforma FoodCare in vara 2017 a fost «It’s ok to take away», o campanie de reducere a risipei alimentare in HoReCa. Campania s-a adresat industriei prin solutii practice pentru a incuraja consumatorii sa ia la pachet comanda consumata doar partial in locatie. Peste 1 milion de clienti au fost expusi la mesajul campaniei, prin parteneriate strategice cu restaurante si campania online de informare.