Realizatorul TVR Dragos Patraru va fi audiat marti, de la ora 12.00, in comisia de cultura de la Camera Deputatilor, in contextul scandalului inregistrarilor in care presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Doina Gradea, jigneste un jurnalist al SRTv, scrie hotnews.ro.

"Informez publicul ca saptamana viitoare il vom avea invitat in cadrul dezbaterilor Comisiei pentru cultura pe cel care a fost artizanul acestor inregistrari, pe dl. Dragos Patraru, iar saptamana cealalta vom avea invitat pe directorul de programe al Televiziunii Romane, care in acele inregistrari a spus ca de 28 de ani se fura in acea institutie. Vrem sa stim cine a furat, cine fura si ce masuri s-au luat pentru aceasta stare de fapt", spunea presedintele comisiei, deputatul PNL Gigel Stirbu, saptamana trecuta, cand la comisie a fost chiar Gradea, care insa nu a primit intrebari de la deputati, ca urmare a unei propuneri PSD.

Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei, care a facut publice o serie de inregistrari in care Doina Gradea jignea jurnalistii TVR, a reactionat fata de audierea sefei TVR spunand ce s-a petrecut acolo a fost mult mai grav pentru democratie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Starea Natiei, scoasa din grila TVR "la comanda lui Dragnea"