Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei, a fost anuntat de sefa TVR, Doina Gradea, ca postul public a denuntat unilateral contractul, a anuntat intr-un comunicat de presa Gigel Stirbu, presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, scrie G4media.ro.

”La comanda domnului Dragnea, conducerea TVR a scos de pe post una dintre cele mai bune emisiuni difuzate la TVR cu o cota de audienta ridicata, “Starea natiei”. Concret, domnul Dragos Patraru a primit o notificare prin care i se aduce la cunostinta faptul ca “Societatea Romana de Televiziune (SRTv), a decis denuntarea unilaterala a Contractului de cesiune nr. A1063/27.09.2017, astfel cum acesta a fost modificat si completat prin Actele aditionale nr. 1/16 ianuarie 2018 si nr. 2/ martie 2018”, a scris Gigel Stirbu in comunicatul citat.

Cauzele denuntarii Contractului au fost afirmatiile facute de Patraru in spatiul public, precum si cele din cadrul emisiunii ’’Starea Natiei”, considerate de conducerea TVR ca fiind defaimatoare la adresa conducerii postului, scrie G4media.

La inceputul lunii mai, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei, a publicat o inregistrare video in care conducerea TVR insulta jurnalistii critici cu puterea. Inregistrarea face parte dintr-o ancheta la care echipa Starea Natiei lucreaza si care vizeaza derapajele televiziunii publice din ultimele sapte luni, de cand Patraru si echipa sa s-au reintors, dupa un an si jumatate petrecut la Digi24.

Ulterior, Dragos Patraru a fost audiat in comisia de cultura de la Camera Deputatilor. Doina Gradea, in schimb, a avut parte de o audiere fara intrebari din partea deputatilor PSD, care au facut scut in jurul sefei televiziunii publice.Chemata la Comisia de Cultura din Camera Deputatilor dupa inregistrarile facute publice de Dragos Patraru, Doina Gradea a fost lasata sa isi spuna punctul de vedere, fara a fi intrebata, scria Pagina de Media.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri